Tulimme tänne kokemaan miltä tuntuu kokea ehdotonta rakkautta fyysisessä kehossa. Ehdottoman rakkauden aito kokeminen sielulle on kuin taivas maan päällä. Fyysinen yhdistyy henkiseen. Elämän energia virtaa. Luomisvoima luo.

Ehdottoman rakkauden kokeminen on siten se syy siihen miksi olemme täällä. Se on syy siihen miksi olemme henkisellä polulla. Sielumme muistaa miltä tuntuu rakastaa ehdoitta. Egomme ei halua muistaa, koska egomme pelkää.

Anna näiden seuraavan kuuden henkimaailman neuvon opastaa sinua löytämään rakkaus.

• Etsi sisäinen lapsesi ja vapauta hänet. Hän on siellä jossain. Kaikkien tunnetaakkojesi alla hautautuneena. Piilossa. Eksyksissä. Yksin. Maailma on pienelle peloittava paikka.

Kuitenkin tuo lapsi haluaa tulla esiin. Hän on ollut piilossa kyllin kauan. Hän haluaa leikkiä. Hän haluaa hullutella. Hän haluaa olla hassu. Hän haluaa olla onnellinen. Hän haluaa elää rakkaudessa ilman odotuksia. Ilman pelkoja.

Anna tuon lapsesi tulla esiin ja näyttää sinulle miten ihmeellinen paikka tämä maailma on lapsen silmin katsottuna. Miten jokainen kukka, lintu, puu on täynnä ihmettä. Anna sisäisen lapsesi luovuuden ohjata sinua. Maalaa, kirjoita, tee käsitöitä, puutarhatöitä, tanssi, leiki, laula!

• Hiljenny tähän hetkeen. Ole läsnä tässä hetkessä koko fyysisellä olemuksellasi. Meditoi. Hiljenny joka päivä viettämään hiljainen hetki itsesi kanssa. Anna mielesi hiljentyä kuuntelemaan mitä sillä on sinulle sanottavaa silloin, kun apinamielesi kymmenet tuhannet ajatukset ovat hetken hiljaa.

Meditoinnin ei tarvitse olla monimutkaista. Sen tarvitsee vain olla hetki, jolloin olet vapaa mielesi odotuksista ja rajoitteista. Se on hiljainen, kuunteleva, tyhjän tilan hetki. Tuossa tyhjässä tilassa elävät ihmeet. Sieltä löydät myös sisäisen lapsesi.

• Puhu itsellesi kauniisti. Puhu itsellesi kauniita sanoja. Kehu itseäsi. Kerro itsellesi kuinka paljon sinä uskot Sinuun. Kuinka upea, kaunis, rohkea, viisas Sinä olet. Kerro itsellesi kuinka paljon sinä rakastat Sinua.

Tarkkaile ajatuksiasi. Minkälaisia ajatuksia liikkuu mielessäsi päivän aikana? Kymmenet tuhannet ajatukset täyttävät mielesi joka päivä. Mitä sinun mielessäsi ihan oikeasti tapahtuu? Elätkö jatkuvasti menneessä vai oletko tulevaisuudessa? Entä, jos olisitkin läsnä tässä hetkessä tuntien kiitollisuutta kaikesta siitä mitä olet?

Vapauta itsesi negatiivisten ajatusten voimasta. Päästä irti oman mielesi kahleista. Mielesi on kuin laatikko, jossa pyörit ympyrää päivä toisensa jälkeen. Tyhjennä laatikkosi tyhjentämällä mielesi. Raivaa tilaa, jotta kuulet sen mitä sielusi haluaa sinulle sanoa.

• Anna anteeksi. Antamalla anteeksi vapautat itsesi. Kukaan muu ei pidä sinua menneisyyden vankilassa kuin sinä itse. Et voi muuttaa menneisyyttäsi, mutta voit parantaa sen antamalla anteeksi. Anna anteeksi itsellesi. Teit sen mitä teit, koska et vielä ollut se kuka olet tänään.

Kaikki mitä sinulle on tapahtunut, on tapahtunut siksi, että sinulle on tarjottu mahdollisuus kehittyä sieluna. Ne ovat niitä sielusi oppiläksyjä, jotka olet halunnut vapaaehtoisesti kokea, jotta löydät ehdottoman rakkauden. Sinä et ole oman elämäsi uhri. Olet koko ajan vastuussa siitä. Sinulla on joka hetki vapaus valita. Voit joko jäädä menneisyytesi ja negatiivisten ajatustesi vankilaan tai vapauttaa itsesi antamalla anteeksi.

Valinta on sinun.

• Pyydä apua. Ympärilläsi on iso joukko auttajia. Et ole koskaan yksin. Henkimaailma ei voi auttaa sinua, jos et uskalla pyytää apua. Avun pyytäminen ei tarkoita sitä, että voit heittäytyä toimettomana makaamaan ja odottamaan ihmettä. Muista, että sinä olet se, jolla on fyysinen keho. Sinun tulee liikuttaa sitä. Mennä puolitiehen vastaan. Ottaa apu vastaan.

Pyytäessäsi apua, pieniä ihmeitä alkaa tapahtua. Eteesi aukeaa mahdollisuuksia sinne, missä mahdollisuuksia ei ennen ollut. Eteesi tuodaan ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinua. Ota apu vastaan kiitollisuudella ja avoimella mielella.

• Älä odota, että rakkaus löytyy ulkopuoleltasi. Älä etsi rakkautta muualta kuin itsestäsi. Olet yksin ja yksinäinen vain, kun et rakasta itseäsi.

Maailmassa on niin paljon hyvää. Avaa ovi ja astu ulos. Älä seiso oman elämäsi tukkeena avoimessa oviaukossa hoivaten negatiivisia ajatuksia ja muistoja. Anna niiden mennä.

Anna sielullesi mahdollisuus löytää se mitä se tuli täältä maan päältä hakemaan. Se miltä tuntuu kokea ehdotonta rakkautta fyysisessä kehossa.

Taivas maan päällä.