Chakrat ovat sielun peilit. Sielun elämä jättää jälkensä henkikehon energiaan. Käsittelemättömät tunteet ja negatiiviset uskomukset tukkivat kehon energiakeskusten energiaa. Energia ei pääse virtaamaan vapaasti ja se aiheuttaa fyysistä, mentaalista, emotionaalista ja henkistä epätasapainoa.

Tulimme tänne maan päälle ilmentämään rakkauden ja valon voimaa. Henkisen kasvun tarkoituksena on siten poistaa kaikki ne esteet, jotka estävät tuon voiman virtaamisen kauttamme, jotta voimme elää runsaampaa, vapaampaa ja tasapainoisempaa elämää fyysisessä kehossamme. Jotta kehomme, mielemme ja sielumme voi hyvin.

Tällä Chakrat-kurssillani ohjaan ylhäältä alaspäin kulkevaa ns. Avatar eli manifestoinnin energiapolkua pitkin kruunuchakrasta alaspäin juurichakraan saakka.

Tätä alaspäin virtaavaa luomisvoiman energian virtausta kutsutaan vanhoissa, sanskriitin kielisissä chakrakirjoituksissa nimellä avatāra mikä tarkoittaa jumalan, sielun ilmentymää fyysisessä kehossa maan päällä. Tämä on se kuinka avaaamme ja vahvistamme intuitiivista yhteyttämme korkeampaan energiaan. Tämä on se kuinka ns. linjaamme energiamme universaalin energian kanssa, jotta se voi vapaasti virrata kehomme energiakeskusten kautta.

Olen vuosien aikana opettaessani laittanut merkille sen kuinka henkisen kehityksen polulla olevilla ylempien chakrojen energia saattaa olla aika nätisti avoinna, mutta alempien chakrojen energia on tukossa.

Henkisen heräämisen tapahtuessa ylempien chakrojen energia on avautunut, mutta avautuminen ei ole saavuttanut alempia chakroja niissä olevien tukosten takia. Tämä ns. top down awakening  aiheuttaa usein henkisille erilaisia oireita, joista tyypillisimpiä ovat erillisyyden ja irrallisuuden tunne. Vaikeus integroida henkinen herääminen normaaliin elämään aiheuttaa ongelmia ihmissuhteissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Henkikehon alemmat  chakrat ovat alitajunnan, tiedostamattoman mielen chakroja. Niissä ovat negatiivista egoa ylläpitävät haavat ja tunnelukot, joista tietoiseksi tuleminen avaa energian tasolla olevia tukoksia. Energia virtaa paremmin. Ihminen voi holistisesti hyvin. Hänellä on puhtaampi yhteys omaan sisäiseen voimaansa, sieluunsa.

Tämä kurssi sopii erittäin hyvin jokaiselle energiapsykologiasta kiinnostuneelle parantajalle ja näkijälle. Kurssillani ohjaan sinut sielusi anatomian – chakrojesi – kautta tutustumaan siihen kuka sinä olet ja mitä sinä tahdot.  Meditoit ohjattuen meditaatioideni ääressä. Hiljennyt avaamaan intuitiivista yhteyttäsi. Syvennyt oman energiasi ääreen avaamaan tietoisen mielen ja tiedostamattoman mielen tasolla olevia tukoksia ja kysymään itseltäsi isoja kysymyksiä.

Mitä sinä haluat elämältä ja miten aiot tehdä unelmistasi totta. Mikä sinua estää toteuttamasta haaveesi? Miten voit irtipäästää kahlitsevista alitajuisista uskomuksista ja käsittelemättömistä tunteista. Kuinka voit vahvistaa itsetuntoasi, jotta löydät omat rajat ja oman voimakeskuksesi.

Kurssini on syventävä, avaava ja laajentava matka omaan chakraenergiaan. Chakra chakralta avaat oman mielesi, tunteidesi ja sielusi lukkoja. Chakra chakralta menet syvemmälle siihen kuka sinä ihan oikeasti olet. Alat tiedostaa oman pyhimmän olemuksesi. Oman sielusi yhteyden.

Kurssin moduulit

1. Kruunuchakra ja kolmassilmächakra

Intuition, visualisoinnin ja intention voima.

Miten avaat ja vahvistat intuitiivista yhteyttäsi ja linjaat energiasi universaalin energian kanssa.

2. Kurkkuchakra

Alitajuiset negatiiviset uskomukset karman filtterinä.

Miten muutat rajoittavat uskomukset vahvistaviksi intentioiksi?

3. Sydänchakra

Vetovoiman laki ja rakkauden energia.

Miten magnetisoit unelmasi sydänchakrasi energialla?

4. Solar plexus

Kumpi ohjaa? Ego vai intuitiivinen itsetunto.

Oman voiman keskus eli miten vahvistat itsetuntoasi, jotta unelmasi eivät jää haaveiksi?

5. Sakraalichakra

Tunteiden parantava voima.

Elämästä nauttiminen eli miten irtipäästät elämän energiaasi blokkaavista negatiivista tunteista?

6. Juurichakra

Läsnäolon ja hyväksymisen voima.

Miten vapaudut sinua estävistä peloista?

Kurssi alkaa keskiviikkona 11.10. 2023 klo 18.00.

Kurssin seuraavat webinaarit ovat keskiviikkoisin 1.11., 22.11., 13.12., 3.1. ja 24.1. klo 18-21.   

Kurssin Zoom-webinaareista jää videotallenne. Jos et aina ehdi mukaan livelähetykseen, voit katsoa tallenteen silloin, kun sinulle sopii. Tallenteet ovat voimassa muutaman kuukauden kurssin jälkeenkin.

Jokaiseen moduuliin kuuluu myös ohjatut meditaatiot ja tehtäviä. Kaikki meditaatiot jäävät omaksesi kurssin jälkeen.

Kurssilta saa osallistumistodistuksen.

Kurssin hinta on 375e. Kurssin voi maksaa osissa 5  x 75e.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen

mervi@mervi-bergstrom.com