Sielun terapiaa

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni tutustumaan palveluihini ja kurssitarjontaani.

Olen Englannissa asuva hypnoterapeutti ja henkinen opettaja. Teen työtäni kansainvälisesti suomen ja englannin kielellä netin kautta.

Valmistuin hypnoterapeutiksi vuonna 2011.  Työni hypnoterapeuttina on kuin itsestään ohjautunut henkisemmälle puolelle. Kiinnostukseni energiaan, karmallisiin teemoihin, menneisiin elämiin ja  sielunvaellukseen on vain syventynyt vuosien aikana. Valmistuin Suomen ensimmäiseksi LBL®-Regressioterapeutiksi kesällä 2022 arvostetusta Michael Newton Instituutista.

Minulta hakevat apua monenlaiset ihmiset. Heitä kaikkia kuitenkin yhdistää yksi asia; halu ymmärtää mistä heidän negatiiviset tunnetilansa ja pelkonsa tulevat ja miten he voivat vapautua niistä. Autan ihmisiä eteenpäin heidän sielunsa polulla.

Henkisessä kehityksessä minua kiinnostavat menneiden elämien karmalliset haasteet. Se miten tietyt teemat, ihmissuhteet ja jopa tunnetilat toistuvat ihmisen elämässä niin kauan ennen kuin hän on valmis kohtaamaan ne.

Hypnoterapian regressiota voidaan käyttää tästä elämästä aiheutuvien käsittelemättömien tunteiden avaamiseen. Sen avulla voidaan myös palata vieläkin kauemmas menneisyyteen, siihen edelliseen elämään, josta kenties löytyy syy elämän haastaviin teemoihin tai tunnetiloihin. Kokemus avaa omaa sielunpolkua ja antaa perspektiiviä elämään. Tietoiseksi tuleminen eheyttää sielun.

Opetan henkistä kehitystä ja intuitiivisuutta erilaisilla kursseillani. Kehitin aikoinani mediaalista yhteyttäni istumalla paikallisen spiritualistisen kirkon kehityspiireissä. Jokainen syntyy tänne maan päälle kuudennen aistin kanssa. Voimme aina antaa aistiemme herkistyä meditoimisen ja harjoittelun avulla. Opetan intuition avaamisen ja yhteyden ottamisen perusteet Intuitiivinen näkeminen -kurssillani.

Kivuliaan sieluni synkän yön aikana sisäistin kehon energiakeskusten eli chakrojen merkityksen kehityksessä. Sen kuinka kehon energiaan jääneet käsittelemättömät tunteet tukkivat elämän energian virtaamisen. Ne eivät vain aiheuta fyysistä, psyykkistä, emotionaalista ja henkistä epätasapainoa, vaan estävät yhteytemme korkeimpaan voimaan. Kehittämässäni chakraregressiossa annan hoidettavani kehon kertoa tarinansa ja vapauttaa solumuistin tasolla olevia tukoksia perinteisen hypnoterapian regression keinoin.

Koulutus:

• Tammikuussa 2024 alkanut regressiokoulutus – 2025 (The Past Life Regression Academy)

• Life Between Lives® Facilitator (The Michael Newton Institute)

• Hypnotic Coach (Anglo European College Of Therapeutic Hypnosis)

• Hypnotherapy Regression for Trauma Resolution (The Hypnotherapy Academy)

• Hypnotherapy with Past Life Regression (Holly Wincote Hypnotherapy)

• Hypnotherapy Practitioner Diploma (National Council For Hypnotherapy, 2011)

• Diploma in NLP, Certificate in EFT (Academy of Advanced Changework)

• Spiritual Healing Levels 1-2  (The Healing Trust)

• BA (Hons) Business (Sheffield Hallam University)

• General Hypnotherapy Register -jäsen