Ehkä sinäkin olet oman elämäsi etsijä. Ehkä sinäkin olet kysynyt “mitä, miksi, milloin” -kysymyksiä. Ehkä sinunkin etsintääsi on ollut syynä joku suuri elämänmuutos, kuten läheisen ihmisen menetys, taloudellinen ahdinko tai joku elämän perusarvoja ravisteleva tapahtuma. Tai ehkä etsintäsi on ollut hiljaisempaa, sisimmästäsi kumpuavaa tyytymättömyyttä ja halua löytää elämälle joku syvempi tarkoitus. Ehkä se on ollut vain tunne, jota et ole edes osannut pukea sanoiksi. Tunne siitä, että sinut heitettiin tänne planeetalle Maa ilman ohjekirjaa siihen miten tämä elämä pitäisi elää. Tuon tunteen ajamana olet ajautunut yhdestä suhteesta ja paikasta toiseen etsien tyydytystä ja onnellisuutta niitä kuitenkaan ehkä koskaan täysin löytäen.

Minäkin etsin itseäni ja elämäni tarkoitusta. Kirjani on rehellinen ja raadollinen henkisen etsijän tarina. Se on tarina sieluni synkästä yöstä. Se on myös tarina siitä miten näkijän yhteyteni avautui.

Kirjani sisältää runsaasti meditaatioita ja sopii siten käsikirjaksi jokaiselle henkiselle etsijälle. Kerron kirjassani henkioppaista, menneistä elämistä ja merkkien merkityksestä. Tutustutan sinut chakroihin eli kehon energiakeskuksiin. Jokaisen luvun lopusta löydät luvun aiheeseen liittyvän harjoituksen tai meditaation. Niiden tarkoituksena on auttaa sinua avaamaan omaa yhteyttäsi.

Kirjan keskeisenä teemana ovat henkisen kehityksen esteet eli tunnelukot. Ne ovat niitä käsittelemättömiä tunteita, jotka olemme haudanneet energiakehoomme. Ne estävät henkikehon energian vapaan virtauksen. Ne aiheuttavat fyysistä, emotionaalista, mentaalista ja henkistä pahoinvointia.

Kirjoitan rakkauden ja valon merkityksestä. Siitä miten meille jokaiselle on annettu voima lähteä luomaan näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on sielun vaelluksemme aikana tapahtunut.

Kirjani on pdf-tiedostona Campwiren alustalla. Tilattuasi kirjan saat heti Campwirelta vahvistuspostin, jossa on ohjeet siihen miten voit kirjautua lukemaan/tallentamaan kirjan.

Kirjaa ei ole saatavissa kovakantisena.

Osta nyt 19,50€