Kun yhteytesi sieluusi on puhdas ja avoin, ihmeitä alkaa tapahtua.

Ihmeet tapahtuvat, kun olet valmis vastaanottamaan ne. Ne tapahtuvat, kun sinussa on avautunut niille tilaa.

Et enää estä energian virtaamista peloillasi, vaan linjaat odotuksesi universaalin energian kanssa. Annat korkeampien voimien auttaa sinua sielunsopimuksesi täyttymisessä. Niin et olekaan enää tyhjä, erillinen fyysinen olento. Olet kanava, jonka kautta rakkaus ja valo virtaavat maailmaan.

Kirjoitin nuo ylläolevat sanat kirjaani ”Höyhenet polullani” vuonna 2015. Nuo sanat kiteyttävät sen mistä kanavoinnissa on kysymys. Kanavointi ei ole vain harvojen ja valittujen etuoikeus. Jokaisen on mahdollista lähteä avaamaan ja vahvistamaan yhteyttään rakkauteen ja valoon.

Kanavoinnin energia on rakkauden energiaa. Mitä enemmän avaudut rakkaudelle, sitä enemmän kanavasi avautuu. Mitä enemmän kanavasi avautuu, sitä enemmän selväaistisi herkistyvät. Aurasi ja chakrojesi energia laajenee ja intuitiivinen yhteytesi syvenee.

Kanavointi auttaa sinua ymmärtämään omaa sielunpolkuasi ja sielusi oppiläksyjä. Ymmärtämisen ja hyväksymisen kautta sinulle avautuu mahdollisuus anteeksiantamiseen ja sielun eheytymiseen.

Mitä kanavointi on

Kanavointi on korkeammin värähtelevän energian välittämistä ja muuttamista sellaiseen muotoon, jotta siitä on apua täällä maan päällä. Kanavointi voi siten olla viestin välitystä tai parantavan energian kanavana olemista. Kanavoinnissa voidaan vastaanottaa tietoa korkeimmalta minältä, henkioppailta, enkeleiltä tai muilta korkeamman energianvärähtelyn muodossa olevilta.

Kanavoinnissa voidaan olla
yhteydessä kaiken olevaisen kanssa.

Voit nimittää tuota voimaa alkulähteeksi, universaaliksi energiaksi, kosmokseksi tai vaikka Korkeimmaksi voimaksi. Tuo voima on alati ympärillämme oleva energiakenttä, joka vastaa jokaiseen ajatukseemme, tunteeseemme ja tekoomme.

Jokainen ottaa tietoa vastaan omalla tavallaan sen mukaan mikä selväaisteista on hallitsevin. Tieto ”maadoitetaan” selväaisteissa selväkielelle erilaisen ilmaisun kautta (puhe, laulu, kirjoittaminen, maalaaminen tms.) tai se kanavoidaan parantavana energiana esimerkiksi käsien kautta.

Kurssin rakenne

Tämä kanavoinnin oppikurssi on sekoitus teoriaa ja käytännön meditatiivista harjoittelua. Annan sinulle runsaasti työkaluja itsenäiseen harjoitteluun ohjattujen meditaatioiden muodossa. Pariharjoittelua tällä kurssilla ei ole.

”Journaling” eli päiväkirjan kirjoittaminen kuuluu kurssille. Intentioni on auttaa sinua avaamaan omaa henkistä polkuasi ja yhteyttäsi rakkauden valoon. Säännöllinen päiväkirjan kirjoittaminen avaa yhteyttäsi intuitioosi. Oivallat elämäsi teemoja ja saat ohjausta esittämiisi isoihin kysymyksiin.

Moduuli yksi: Muuntuneet tietoisuuden tilat

Miksi hiljentyminen on kanavoinnin ja henkisen kehityksen perusta.

Miten kommunikoit alitajuntasi kanssa ja avaat intuitiivista yhteyttäsi.

Moduuli Kaksi: Henkikehon energia ja yhteys

Miksi kanavoinnissa ja näkemisessä auran ja chakraenergian värähtelytason avaaminen ja laajentaminen on tärkeää.

Miksi tunteilla on väliä ja miksi rakkauden energia on se portti, jonka kautta opimme tuntemaan sielumme energian.

Miten voit itse vaikuttaa omaan energiaasi ja nostaa sen värähtelytasoa.

Moduuli Kolme: Sieluntähtichakra ja korkeimman minän kanavointi

Mikä on korkein minä ja miten tiedostat sen johdatuksen.

Miten avaat sieluntähtichakrasi energiaa, jotta henkiset kykysi aktivoituvat.

Moduuli Neljä: Henkimaailman ja henkioppaan kanavointi

Miten vahvistat yhteyttäsi henkioppaaseesi, enkeleihin ja muihin rakkauden korkeavärähteisessä olomuodossa oleviin henkimaailman auttajiin.

Kuka ja mikä on henkiopas. Miten otat yhteyden oppaaseesi.

Mitä on meediointi.

Moduuli Viisi: Sielutietoisuuden kanavointi eli Akaasiset aikakirjat

Onko jonnekin universumissa tallennettuna astraalitason energian muodossa kooste kaikkien sielujen ajatuksista, tapahtumista ja tunteista.

Miten avaat sielusi tietouden Akaasissa aikakirjoissa. Mikä on tehtäväsi täällä maan päällä.

Mikä on karma ja karmalliset tunnelukot. Miten voit parantaa karmasi.

Moduuli Kuusi: Luomisvoiman kanavointi

Mikä on tämä kruunuchakrasta alaspäin virtaava energiavirta, jota myös Avatar-energiaksi kutsutaan.

Miten chakrojen tukokset ja epätasapaino vaikuttavat manifestointiin. (Huom. Jos olet ollut Chakrat – sielunpeilit kurssillani, avaan siellä sydänchakran kohdalla tätä luomisvoiman virtausta)

Miten linjaat oman luomisvoimasi universaalin energian kanssa, jotta vetovoiman laki toimii.

Kurssi luotaa syvälle kanavoinnin ja siten henkisen kehityksen peruskäsitteisiin. Opetukseni on lämpimän maanläheistä. Avaan käsitteitä oman mediaalisen ja menneiden elämien regressioterapeutin rooleissa saamani kokemuksen ja tiedon kautta. Olen tukenasi koko kurssin ajan. Sinulla on myos mahdollisuus liittyä facebookin salaiseen opetusryhmääni.

Kurssi alkaa lauantaina 20.1.2024  ja kestää kuusi kuukautta. Seuraavat luennot ovat lauantaisin klo 11.00-14.00 17.2., 16.3., 13.4., 11.5. ja 15.6.2024.  Luennot tapahtuvat Zoom-palvelimen kautta ja kestävät noin kolme tuntia kerrallaan.

Ei hätää, jos et ehdi aina paikalle. Saat aina s-postiisi videolinkin, jonka voit katsoa myöhemmin silloin kun sinulle sopii. Voit myös tallentaa videon omalle laitteellesi.

Jokaiseen moduuliin kuuluu yksi tai kaksi ohjattua meditaatiota. Voit kuunnella meditaatioita erillisellä audioalustalla, jonne saat pääsyn. Meditaatiot ovat myös tallennettavissa mp3-muodossa omalle laitteellesi. Lisäksi saat bonuksena äänitteitä Intuiviivinen näkeminen -kurssiltani. Tuolla kurssilla on hyvää perustietoa yhteyden avaamisesta, selväaisteista, näkemisestä ja tulkintojen tekemisestä. 

Kurssin hinta & ilmoittautuminen

Kurssin hinta on kertamaksulla 450e. Voit myos maksaa osamaksulla 6 x 75e. Ensimmäisen erän tai koko summan on oltava maksettuna ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen:

mervi@mervi-bergstrom.com

Kurssilaisten palautteita

Vuosi 2000 oli muutosten vuosi. Vaihdoin vanhan elämän uuteen (työpaikka, suhde ja paikkakunta). Sitä ennen en tiennyt mitä rakkaus oli, kunnes todellakin sukat pyöri jaloissani. Ihmettelin 19 vuotta miksi en saanut toiselta sellaista rakkautta mitä toiselle halusin antaa.

Tässä ajanjaksossa tuli käytyä monenlaisilla kursseilla. Saatuani ystävältäni tiedon Kanavoinnin kurssista sydämessäni hypähti: tämä on SE! Olin jo pitkään etsinyt sitä oikeaa tietoa.

Ennen jouduin aina pettymään siihen että hyvän alun jälkeen törmäsin siihen että joku oli muokannut alkuperäistä tarkoitusta omaksi totuudelliseksi totuudeksi joka ei ollut sitä mitä hain, koska tiesin että se ei ollut totta!

Mervin kurssilla sain aimo annoksen sitä oikeaa tietoa. Mistä sitten tiedän että tämä on sitä oikeaa?

Koska niin monesta erilaisesta yhteydestä tulee se sama viesti. Tarvitsin selkeyttä asioihin ja opastusta kaivamaan se uinumassa ollut minäni esiin. Oivallus: minun pitää rakastaa aidosti itseäni ennenkuin muut voivat rakastaa minua minuna. Tällä hetkellä tunnen että sydämeni on täynnä sitä oikeaa rakkautta ja sitä myös saan kumppaniltani. Meidän kaikkien ihmisten omistautuminen yhdessä yhteisen hyväksi on yksi suuri askel kohti hyvyyttä ja rakkautta. Olemme kaikki yhdessä vahvoja rakentamaan rakkaudella 💕

ANNE VAINIKKA

kosmetologiannevainikka.fi

On ollut ilo saada osallistua Mervin Intutiivinen näkeminen, Tarot-kurssi ja nyt tämä Kanavoinnin oppikurssille. Kaikki se tieto mitä näistä olen saanut, on ollut melkoista syväsukellusta henkisyyden heräämisen hyökyaaltona.
Mervi on persoonana ja jo pelkän äänen perusteella niin inspiroiva ja Korkeimman Valkoisen Valon täyttämää henkisyyttä, että se joka kerta luo valtaisan oppimisen ilon ja halun. En tee vielä mitään tulkintoja tai kanavointeja, mutta kun tunnen, että minua näihin tarvitaan välittäjänä, niin ryhdyn siihen suurella ilolla. Parantavaa energiaa välitän jos sitä minulta pyydetään. Suosittelen suurella Rakkaudella näitä kursseja.

 

IRJA RISULAINEN

Kurssi tuli ikään kuin vahingossa eteeni, mutta veti heti puoleensa. Ajattelin, että ehkä saan jonkinlaisen kokonaisuuden kaikesta opiskelemastani ja opin jotain itsestäni, erityisesti kuuntelemaan itseäni ja sisäistä ääntäni. Ennen kurssia en ollut ajatellut chakrojen olevan niin tärkeitä eli ne ovat nyt tärkeämmässä osassa myös minun elämässäni. Lisäksi nautin suuresti Mervin meditaatioista, joita haluan jatkaa ja jotka ovat antaneet minulle vinkkejä omiin meditaatioihin. Kurssi oli sisällöltään erinomainen kokonaisuus. Mervi on innostava ja asiansa osaava, webinaarit olivat mielenkiintoisia ja nautinnollista kuunneltavaa/ katseltavaa.

Kiitos Mervi ihanasta kurssista! ♥️

Oma polkuni etenee omaa tahtiaan, minne se sitten viekin. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että tunnen enemmän sisäistä rauhaa. Sitähän olen myös itselleni toivonutkin.

LEENA LINDSTRÖM

Kävin Mervin kanavoinnin oppikurssin, koska se resonoi minulle todella paljon. Tällä hetkellä haaveena olisi joskus olla transsimeedio, mutta aika näyttää mitä tuleman pitää. Olen tämän kurssin avulla oppinut lisää kanavoinnista, jonka ansiosta olen saanut lisää luottamusta itseeni ja alkanut luottamaan merkkeihin, mitä minulle henkimaailmasta annetaan. Ja ryhmän tuki on ollut minulle todella tärkeää. Ilman ryhmäläisten tukea ja Mervin neuvoja en olisi tässä. Tällä henkisellä tiellä olen päässyt pitkän harppauksen eteenpäin ja olen toiminut meediona.

Itse olen joskus ihaillut toisten näkemisen taitoja ja nyt saan itse auttaa ihmisiä meediona.

Kiitos Mervi ❤️

Tervetuloa tutustumaan sivuihini, jossa kanavoin henkimaailmasta
viestejä.

VOIMALLINEN ELÄMÄ – PIIA TAKOJA

Tämä matka on ollut huikea. En löydä sanoja kuvaamaan.

Olen ahminut kaiken tiedon ja saanut kurssilta todella paljon vastauksia ja käytännön oppeja.

Olen tällä matkalla oppinut niin paljon. Hoitoja tehdessäni kanavat ovat auki. Aistin paljon, kuulen, näen ja jopa haistan.

Aamuisin minut usein herätetään ja olenkin kirjoittanut yhden kokonaisen päiväkirjan kurssin aikana. Aamuyön tunteina meditoin ja kirjoitan. Oppaat ovat läsnä, olen onnellinen ja kiitollinen.

Asiakasvirta on kasvanut ja saankin tehdä Reiki energiahoitoja sivutoimisesti. Asiakastyö on syventynyt ja huomaankin kanavoivani puheen kautta. Hoitojen jälkeen alkaa puhetta tulla, rohkaisevaa, kaunista ja herkkää puhetta, josta jälkeenpäin en muista kuin pääkohdat. Tunne on käsittämättömän hieno ja pyhä. Tunnen olevani kanava.

Kiitos Mervi loistavasta kurssista !

Jonna Pajari
Tmi Auringon Taika
Reiki Energiahoidot

On ollut ilo saada osallistua Mervin Intutiivinen näkeminen, Tarot-kurssi ja nyt tämä Kanavoinnin oppikurssille. Kaikki se tieto mitä näistä olen saanut, on ollut melkoista syväsukellusta henkisyyden heräämisen hyökyaaltona.

Mervi on persoonana ja jo pelkän äänen perusteella niin inspiroiva ja Korkeimman Valkoisen Valon täyttämää henkisyyttä, että se joka kerta luo valtaisan oppimisen ilon ja halun. En tee vielä mitään tulkintoja tai kanavointeja, mutta kun tunnen, että minua näihin tarvitaan välittäjänä, niin ryhdyn siihen suurella ilolla. Parantavaa energiaa välitän jos sitä minulta pyydetään. Suosittelen suurella Rakkaudella näitä kursseja.

PIRJO KOJO

Minulle Kanavoinnin oppikurssista muodostui hyvin henkilökohtainen.
Koin kuin olisin saanut loppuelämän ystävän Mervistä. Ihmisen jolle voi kertoa huolet ja murheet ja aina saada hyvin rakentavan ja sydämellisen vastauksen ja palautteen. Sain koko rahan edestä hyviä neuvoja ja vinkkejä henkiseen kasvuun. Tulin paljon itsevarmemmaksi kanavoidessani asiakkailleni parantavaa Energiaa. Tarot tulkintojakin aloitin tekemään ja pikkuhiljaa tulen niissäkin varvemmaksi. Alan luottaa täysin omaan intuitiooni. Päivääkään en kadu, että valitsin Mervin kurssit. Vaikka puhutaan henkisistä asioista ja ilmiöistä, Mervin huumori ja maanläheisyys paistaa kuitenkin kaikesta läpi, suosittelen lämpimästi. Olen saanut purettua paljon huonoja käyttäytymismalleja ja tunnelukkoja. Olen avautunut tutustumaan itseeni, sillä sitäkin tämä kurssi on, matka itseen! Meditaatiot ja harjoitukset ovat todella rentouttavia ja hyviä. Seuraavaa kurssia odotellessa! Olen kiitollinen Merville paljosta!

Tmi Vihreä Lootus/Henna Kujala, Nivala
Diplomikosmetologi, Kundalini ReikiMaster ja Chakrahoitaja