Meissä jokaisessa virtaa elämän energia. Vaikka kehosi on tiivistä massaa, ei se tarkoita sitä etteikö sinunkin lävitsesi kulkisi koko ajan kosminen voima. Vedät kehoosi energiaa energiakeskustesi eli chakrojesi kautta. Kehossasi tuo energia virtaa energiakanavien kautta. Tuo energia muodostaa ympärillesi energiakentän eli auran. Mitä vapaammin energiasi virtaa ja mitä puhtaampia energiakeskuksesi ovat tukoista, sitä laajempi on aurasi. Henkisten gurujen auran sanotaan ulottuvan jopa kilometrien päähän.

Aurasi on sinun energinen käyntikorttisi. Aurasi astuu huoneeseen ennen sinua. Se kertoo sinusta ihmisille paljon enemmän kuin sanasi kertovat. Voit feikata sanasi, mutta et voi feikata auraasi. Aurassasi näkyvät kaikki fyysiset, emotionaaliset, mentaaliset ja henkiset ongelmasi. Näkijänä ja parantajana ne näkyvät minulle harmaanmustina laikkuina. Tunnen ne raskaina olotiloina kehossani. Jopa kipuna. Sen mukaan missä chakrassa nuo laikut näkyvät tai tuntuvat, pystyn jäljittämään siihen liittyvän käsittelemättömän tunteen. Shamanismissa puhutaan sellaisesta käsitteestä kuin sielun sirpaloituminen. Moderni psykologia puolestaan puhuu traumoista ja sisäisestä lapsesta. Mikä tahansa tuon reiän on aiheuttanut, siellä on aina joku syy, tapahtuma, jonka tunnemuisto on hautautunut energiakenttään ja heijastuu juuri tuona tummana varjona.

Nuo auran laikut eivät vain hidasta tai jopa estä energian virtaamista, mutta ovat myös auran heikkoja kohtia. Ne ovat niitä kohtia, joiden kautta ympäristöstä tulevat negatiiviset energiat pääsevät kiinnittymään. Miksi näin? Ihan siksi, että tässä kosmoksessa, pätevät tietyt energian lait. Energia vetää puoleensa aina samanlaista energiaa. ”Like attracts like”. Tunteetkin ovat energiaa. Jos esimerkiksi sakraalichakran energiassa on arvottomuuden tunteen aiheuttama energian tukos, tuo ”klöntti” vetää energiansa voimalla lisää arvottomuuden tunnetta ihmisten ja tapahtumien muodossa.

Siinä missä vedät kehoosi energiaa chakrojesi kautta, luovutat sitä myös ympäristöösi. Vaihdat koko ajan energisiä kokemuksia muiden ihmisten kanssa. Sanoinkuvannollisesti hierot energiaasi yhteen muiden ihmisten kanssa työpaikoilla, julkisilla paikoilla ja kotona. Jätät koko ajan itsestäsi energeettisiä ”sormenjälkiä” missä kuljetkin. Aurasi on kaikista avoin ja vastaanottavaisin seksuaalisessa kanssakäymisessä. Aktin aikana energiat sulautuvat toisiinsa.

Olet varmaan huomannut itsekin miten olosi keventyy joidenkin ihmisten seurassa. Noista ihmisistä säteilee valtavasti positiivista hyvänolon energiaa. Toiset ihmiset taas imaisevat energiasi tyhjiin jo pelkän puhelinsoiton aikana. Samoin saatat mennä kauppaan hyvillä mielin ja tulet kotiin tuntien olosi itkuiseksi. Jossain siellä hyllyjen välissä sinuun tarrautui jonkun toisen ihmisen energiaa.

Puhutaankin tarroista. Niistä negatiivisista energioista tai jopa hengistä, jotka voivat takertua energiakenttään. Nuo tarrat voivat liistautua kiinni joltain toiselta ihmiseltä. Ne voivat olla mustasukkaisen partnerin vahtivaa energiaa tai ylihuolehtivan äidin kontrolloivaa energiaa. Ne voivat olla kollektiivisia negatiivisen energian kasaumia. Niitä lattianrajassa leijuvia tummia ”höttösiä”, joita silloin tällöin näkee ihan paljaallakin silmällä. Viimeksi näin sellaisen leijuvan kadulleni pysähtyneen ambulanssin takana muutama kuukausi sitten. Ne voivat olla myös jostain syystä välitilaan jääneitä henkiä. Heitä, jotka eivät halua siirtyä tai eivät löydä valoon.

Mitä sitten voit tehdä, jotta oma aurasi pysyy mahdollisimman puhtaana siitäkin huolimatta, että sinulla saattaa olla tunnekehossasi käsittelemättömiä tunteita?

Ihan ensimmäiseksi, en missään nimessä kehoita sinua pelkäämään negatiivisia tunteitasi. Niillä on sinulle asiaa. Ne ovat tienviittoja, jotka näyttävät sinulle missä sinulla on käsittelemättömiä tunnelukkoja. Tunteita ei saa tukahduttaa. Niiden tulee antaa tulla ja mennä. Se ei tarkoita sitä, että sinulla olisi oikeus olla aggressiivinen muita ihmisiä kohtaan tai muuten työntää negatiiviset tunteesi läheistesi niskaan. Se tarkoittaa sitä, että otat vastuun omista tunteistasi ja parannat itsesi.

Arkipäivän pienet suutahdukset ja harmitukset ovat ihan normaaleja tunnetiloja. Ihminen on tunteva ihminen. Sisäisen lapsen traumaattisten muistojen tai jonkun muun menneisyydessä tapahtuneen asian nostattamat tunnetilat ovat erilaisia. Niihin liittyvät masennuksen, irrallisuuden, toivottomuuden ja ahdistuksen tunteet ovat isoja tunteita, jotka estävät elämästä normaalia ja tasapainoista elämää.

Jossain vaiheessa kehitystään henkiset ihmiset tulevat tietoisiksi näistä tunteista. Yleensä se tapahtuu sielun synkän yön aikana. Aina ne eivät edes tule tästä elämästä. Silloin kyseessä on karmallinen tunnelukko. Shamanistisen käsityksen mukaan ihmisen kuollessa, chakrojen energia kokoontuu ylemmän sieluntähtichakran muodostamaan valopalloon. Syntyessään uuteen kehoon, chakrojen energia ottaa omat paikkansa uudessa olomuodossa. Chakroissa on siten sielun karmalliset muistot. Ne ovat niitä oppiläksyjä, jotka on tuotu vapaaehtoisesti tähän elämään, jotta ne voidaan parantaa.

Ihanteellisinta olisi tietysti, jos osana henkistä kehitystäsi, tutkiskelisit sisintäsi ja miettisit miksi sinun on vaikea irtipäästää jostain ihmisestä, menneisyyden tapahtumasta tai muusta sellaisesta asiasta, joka edelleen saa sinut tuntemaan negatiivisia tunteita. Mistä esimerkiksi arvottomuuden tunteesi, hylätyksi tulemisen pelkosi, häpeäsi juontaa juurensa? Tiedostamalla syy ja seuraus –suhteen, alat hyväksyä tapahtuneen. Anteeksiannon avulla eheytät tunnekehosi energian. Chakraenergiasi ja samalla karmasi parantuu.

Voit aina suojata aurasi energian, jotta et ole aivan auki ympäristön energiasaasteelle. Teet sen helpoiten rukouksen, valkoisen valon tai enkeleiden avulla. Rukouksiin on vuosisatojen, vuosituhansien aikana kerääntynyt valtava kollektiivinen rakkauden, uskon ja parantumisen voima. Jos rukous kuitenkin tuntuu sinusta vieraalta, voit visualisoida valkoisen valon kehoosi ja sinua ympäröivään auraan. Sanoin ilmaistu intentiosi siitä, että tämän valon läpäisevät vain ja ainoastaan rakastavat, kauniit, positiiviset ajatukset ja tunteet, pitää sinut suojassa. Voit myös pyytää arkkienkeli Mikaelia asettamaan suojaavan sinisen viittansa yllesi. Suosittelen, että teet suojauksen aamuisin herätessäsi ja iltaisin ennen nukkumaan menoa.

Olen koostanut yhdeksän viikkoa kestävän chakra-kurssin, jolla johdatan avaamaan kehon seitsemän suurimman chakran tukoksia.