Olen huomannut kuinka hypnoosi-sanan käytto on yleistynyt. Olen myos huomannut kuinka sanaan edelleen liittyy paljon väärinymmärrystä. Tullessani Suomen henkiselle kentälle siinä 2013-2014, hypnoterapia oli vielä varsin tuntematonta. 

Näinä päivinä meillä on hypnoterapeutteja, suggestiorentouttajia, massahypnooseja, kvanttihypnooseja, menneiden elämien regressioita, hypnoosiregressioita, hypnoosivalmennusta ja viimeisimpänä LBL-hypnoosiregressio, jonka olen itse tuonut Suomen henkiselle kentälle. Olen Suomen ensimmäinen LBL-terapeutti. (LBL Hypnoosiregressio on Korkeimman tietoisuuden tasolla tapahtuva matka sinne missä sielu on, kun se ei ole fyysisessä kehossa.)

Kaikissa edellä mainituissa asiakas ohjataan muuntuneeseen tietoisuuden tilaan. Tuota tilaa kutsutaan syvärentoutukseksi, transsiksi, kvanttitilaksi tai hypnoosiksi. Riippumatta siitä mitä nimitystä tuosta tilasta käytetään, se on tila, jossa fyysinen keho rentoutuu, ajatteleva mieli hiljentyy ja syvemmällä oleva intuitiivinen mieli (sisäinen viisaus) avautuu.

Hypnoosi itsessään ei tee yhtään mitään kuten syvärentoutunut tilakaan ei tee yhtään mitään. Tuo tila vain on.

Hypnoosi on tila, jossa ihmisen fyysinen keho on syvän rauhallinen ja mieli ihanasti kevyen hiljainen samalla kuitenkin keskittynyt.

Vajoat hypnoosiin luonnolliseti monta kertaa päivän aikana.

Olet juuri muutama tunti sitten ollut hypnoosissa. Herätessäsi aamulla, keikuit unen ja heräämisen välimaastossa tuossa hyvin rauhallisessa, raukeassa, mielentilassa siellä vällyjen välissä herätessäsi unesta.

Minulle tuo aamun avaava tila tarjoaa puhtaan yhteyden Korkeimpaan tietoisuuteeni. Saan parhaat tiedon palat, oivallukset, ideat ja ratkaisut ongelmiini juuri tuona hämärän hetkenä, kun mieleni ei ole vielä ruuhkaantunut ajatuksista ja on siten avoin kaikelle sille johdatukselle mikä siihen tippuu tuossa syvässä muuntuneen tietoisuuden tilassa. Sama saattaa tapahtua meditoidessa tai spontaanisti päivän aikana, kun mieleen on hetkellisesti avautunut tyhjää tilaa.

Mitä tapahtuu silloin, kun tehdään vaikka ryhmähypnoosi tai hypnoosiregressio? Mitä tekee hypnoterapeutti?

Muuntunut tietoisuuden tila tarjoaa hedelmällisen maaperän ongelmien, pelkojen, käsittelemättomien tunteiden ja vaikka menneiden elämien tutkimiseen. Onhan tuo tila se tila, jossa ihmisen hallitsevan kontrolloiva ajatteleva mieli on hetkellisesti siirtynyt syrjään. Siten hypnoterapeutin tai ryhmähypnoosin vetäjän sanat tulevat kuulluksi tiedostamattomalla tasolla, jossa kaikki muutos tapahtuu.

Hypnoterapeutti, kuten ryhmähypnoosin vetäjäkin käyttää erilaisia “induktioita” aikaansaadakseen kohteessaan miellyttävän rauhallisen olotilan. Heidän tuossa tilassa antamat suggestiot eli ehdotukset auttavat joko vahvistamaan jotain positiivista tai vähentämään jotain negatiivista. Hypnoterapiaa käytetään tupakanpolton lopettamiseen, painonhallintaan, lentopelkoon, hämähäkkipelkoon, synnytykseen valmistautumiseen, urheilusuorituksiin, esiintymispelkoihin jne.

Hypnoterapia ei vain rajoitu suggestioiden käyttämiseen. Hypnoositila tarjoaa oivallisen mahdollisuuden ikävien tunnemuistojen, traumojen, sisäisen lapsen tai jonkun muun elämään negatiivisesti vaikuttavan muiston käsittelemiseen. Hypnoterapeutit eivät siten vain tee suggestioterapiaa, vaan heillä saattaa olla käytossään valtavasti erilaisia protokollia, joiden avulla voidaan käsitellä mitä moninaisempia elämän haasteita.

Henkisenä hypnoterapeuttina minua kiinnostaa tietysti hypnoosin käyton henkisemmät sovellutukset. Olen tehnyt menneiden elämien regressioita jo yli 10 vuotta. Nyt viimeisimpänä vuoden kestäneen opiskelun ja kovan tyon jälkeen saavuttamani sertifiointi LBL -ohjaajana mahdollistaa asiakkaiden ohjaamisen erittäin syviin tietoisuuden tiloihin, joissa he pääsevät kosketukseen oman sisäisen, todellisen itsensä kanssa.

Muuntuneet tietoisuuden tilat eivät ole vain harvoille ja valituille. Voimme hyvin helposti ihan itse opetella tippumaan noihin tiloihin Meidän on mahdollista tippua noihin tiloihin säännollisen harjoituksen kautta. Transsimeediot tekevät sitä samoin kuin transsihealingia tekevät parantajat. Näkijoiden kohdalla voimme puhua ns. näkijän transsista. Olen opettanut näille tietoisuuden tiloille avautumista jo vuodesta 2018 Kanavoinnin oppikurssillani. Vahvat, ohjatut meditaationi ovat auttaneet satoja kurssilaisia avaamaan omaa yhteyttään. Jos haluat tutustua omaan sisäiseen viisauteesi ja omaan kanavointiyhteyteesi, tervetuloa mukaan 28.1. 2023 alkavalle kurssille.

PS. “Kaikki hypnoosi on itsehypnoosia” on amerikkalaisen hypnotisoija Dave Elmanin kuuluisa lausahdus. Elman syntyi vuonna 1900 ja jatkoi lääketieteen ammattilaisten opettamista Yhdysvalloissa kuolemaansa, vuoteen 1967 saakka.

Kuva: Pixabay