Tarot on niin paljon enemmän kuin ennustajan työkalu. Tarot voivat olla suurin opettajasi sielusi polulla, jos vain niin haluat.

Tarot kertoo mahdollisuutesi ja haasteesi. Tarot näyttää sinulle sen mitä voi tapahtua valintojesi seurauksena. Kun nostat kortteja, yhdistyt universaalin energian kanssa. Universumissa ei ole sattumia. On vain juuri sillä hetkellä nousevat kortit, jotka heijastavat sinulle takaisin rakkautesi, pelkosi ja unelmasi.

Jokaisella kortilla on tarina kerrottavana. Tarot on korttipakkaan piilotettu maailmankaikkeus.

Sinulla on nyt mahdollisuus kurkistaa tarotien maailmaan tarot-tulkintojen kesäkurssillani.

Kurssilla perehdymme kortteihin ja  siihen miten voit lukea niitä intuitiivisesti ilman opaskirjaa.

Voit olla aloittelija tai pitempään kortteja opiskellut. Opetan sinulle nopean ja helpon tavan kommunikoida intuitiivisesti korttien kanssa.

Tällä kertaa harjoittelemme myös korttien tulkitsemista. Zoomissa on mahdollisuus jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin. Tiedossa siis mukavia hetkiä ja kohtaamisia tarot-tulkintojen merkeissä.

Jos haluat oppia lisää taroteista ja saada tulkintoihisi varmuutta, tule mukaan rentoon seuraan, jossa voit turvallisessa ilmapiirissä availla omia intuitiivisia tuntojasi.

Kurssi tapahtuu Zoomin kautta verkossa kolmena (3) tiistaina seuraavasti; 4.6., 11.6. ja 18.6. 2024 klo 18-20.30. Lähetyksistä jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset 2.6. 2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen

mervi@mervi-bergstrom.com.