Oletko koskaan miettinyt sitä kuka ja missä olet ollut aikaisemmissa sielusi elämissä?

TERVETULOA MUKAAN SIELUNPOLKUA VALOTTAVAAN MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOPPIIN

maanantaina 30.10. klo 18.00

Illan aikana avaan menneitä elämiä ja sitä miten sielun kytkyt kulkevat yhdestä elämästä toiseen niin kauan kunnes ymmärrämme niiden sanoman.

Tutustumme sielun vaellukseen ja karmallisiin tunnelukkoihin. Miksi tietyt teemat vain toistuvat ja toistuvat? Miksi jotkut ihmiset tuntuvat niin tutuilta aivan kuin olisimme tunteneet heidät aina? Mikä tarkoitus tällä kaikella on ja miten voin parantaa karmaani?

Illan lopuksi ohjaan koko ryhmälle yhteisesti menneiden elämien meditaation. Ohjaan sinut rentouttavalle mielikuvamatkalle, jonka aikana palaat johonkin toiseen aikaan ja paikkaan, johonkin sielusi onnelliseen muistoon.

Me kaikki tarvitsemme onnellisia muistoja. Siinä missä menneistä elämistä voidaan löytää selitys elämää vaivaaville haasteille, sieltä voidaan myös palauttaa tietoisuuteen voimaannuttavia, sielun tehtävää ja tarkoitusta selittäviä onnellisia muistoja.

Muistoja, jotka muistuttavat meitä todellisesta sielumme olemuksesta, valosta ja rakkaudesta.

Workshop tapahtuu Zoomin kautta ja siitä jää videotallenne. Lisäksi saat kuunneltavaksi valmisteluna workshoppia varten Sisäinen viisaus -meditaation.

Workshopin kesto noin 2.5 tuntia.

Workshopin hinta on 50e.

Ilmoittautumiset: mervi@mervi-bergstrom.com.

Olen ohjannut menneiden elämien regressioita vuodesta 2011. Intohimoni sielun elämää kohtaan heräsi kokiessani regressiokoulutuksessa todella vahvan menneiden elämien muiston noitavainojen Irlannista. Olen myos Suomen ainoa, arvostetusta Michael Newton Instituutista valmistunut, Life Between Lives -regressio-ohjaaja.