Höyhenet polullani e-kirja

Kun avaat tunnelukkosi ja tunnet sen pois, avaat sydämeesi tyhjän tilan, josta löytyy rakkaus. Sinun ei tarvitse "oppia" rakastamaan itseäsi. Ei rakkaus ole mikään oppiläksy. Rakkaus on sinussa.

Mitä, jos kohtaamalla patoutuneet tunteesi, vapautat oman minuutesi elämään vapaampaa, onnellisempaa ja luovempaa elämää? Et ajatuksen voimalla, vaan kääntymällä kohti pelkojasi ja tuntemalla ne pois?

Kirjani on rehellinen ja raadollinen henkinen omaelämäkerta, jossa kuljetan sinut kokemani läpi. Se on näkijän tarina. Se on henkisen etsijän tarina. Se on tarina sieluni synkästä yöstä. Se on tarina ihmisestä, joka etsi rakkautta itsensä
ulkopuolelta vain löytääkseen sen itsestään, jossa se oli aina ollut hautautuneena negatiivisten tunteiden alle.

Kirja sisältää runsaasti meditaatioita ja sopii siten käsikirjaksi jokaiselle henkiselle etsijälle. Puhun kirjassani henkioppaistani, menneistä elämistäni, merkkien merkityksestä elämässäni ja siitä miten minut parannettiin. Puhun energiaan hautautuneista käsittelemättömistä tunteista ja annan sinulle työkalut niiden avaamiseen.

Mutta ennen kaikkea puhun rakkauden merkityksestä ja siitä miten meille jokaiselle on annettu valtava voima lähteä luomaan oman näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on tämän elämän aikana tapahtunut.

Lue kirjoitukseni Hidasta Elämää -sivustolta alla olevasta linkistä

http://hidastaelamaa.fi/2016/06/uskallat-tuntea-lukkosi-auki-loydat-itsesi/

Palautetta kirjastani:

"Halusin kiittää sinua kirjastasi. Tupsahti vastaan alkuillasta ja luin sen heti samalta istumalta. Ensimmäinen kirja moneen kuukauteen minkä olen edes avannut.  Juuri oikeaa kirjoitusta minulle oikeaan aikaan ja  rohkaiseva esimerkki miten vaikeaa omalla polulla voi välillä olla. Mutta täytyy vaan luottaa ja siivota esteitä edestä pois niinkuin hyvin kuin vain voi ja jaksaa."

Tilaa Höyhenet polullani e-kirjani (toinen, uusittu versio) klikkaamalla alla olevaa Osta -nappia tai klikkaamalla kirjan ostosivua tästä. Kirja on pdf-tiedostona ja voit tallentaa/tulostaa sen.

Osta nyt 19,50€