Höyhenet polullani e-kirja

Mitä, jos kohtaamalla tunnelukkosi, avaudut elämään vapaampaa, onnellisempaa ja luovempaa elämää?

Tunnekehon energiaan hautautuneet käsittelemättömät tunteet ovat suurimmat esteet henkisen kasvun ja rakkauden tiellä. 

Nuo tunteet ovat vahvaa, patoutunutta energiaa, joka heijastuu ympäröivään energiakenttään. Vedät asioita, ihmisiä ja tapahtumia puoleesi tuolla energialla. Sillä ei ole mitään väliä miten monta kertaa toistat itsellesi olevasi kaunis ja rohkea, jos energiassasi oleva arvottomuuden tunne-energia saa sinut tuntemaan olevasi mitätön raukka. Nuo tukokset vaikuttavat energiassasi ja avaamattomina, negatiivisina klöntteinä, saattavat jopa manifestoitua fyysisinä oireina.

Kun kohtaat tunnelukkosi ja tunnet sen pois, avaat sydämeesi tyhjän tilan, josta löytyy rakkaus. Sinun ei tarvitse ”oppia” rakastamaan itseäsi. Ei rakkaus ole mikään oppiläksy. Rakkaus on sinussa tälläkin hetkellä. Synnyit rakkauden kanssa ja kuolet rakkauden kanssa. Olet vain unohtanut missä se on, koska se on hautautunut kantamasi tunnetaakan alle.

Kirjassani kerron sinulle mitä minulle tapahtui. Kirjani on rehellinen ja raadollinen henkinen omaelämäkerta, jossa kuljetan sinut kokemani läpi. Se on näkijän tarina. Se on henkisen etsijän tarina. Se on tarina sieluni synkästä yöstä.

Se on tarina ihmisestä, joka etsi rakkautta itsensä ulkopuolelta vain löytääkseen sen itsestään, jossa se oli aina ollut hautautuneena negatiivisten tunteiden alle.

Kirja sisältää runsaasti meditaatioita ja sopii siten käsikirjaksi jokaiselle henkiselle etsijälle. Puhun kirjassani henkioppaista, menneistä elämistä, intuitiosta ja johdatuksesta. Puhun siitä miten parannuin ja miten parantuminen on mahdollista ihan jokaiselle ihmiselle. Ennen kaikkea puhun energiaan hautautuneista käsittelemättömistä tunteista.

Puhun rakkauden merkityksestä.  Siitä miten meille jokaiselle on annettu valtava voima lähteä luomaan näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on sielun vaelluksemme aikana tapahtunut.

Tilaa Höyhenet polullani e-kirja (toinen, uusittu versio) klikkaamalla alla olevaa Osta –nappia. Kirja on pdf-tiedostona Campwiren alustalla. Tilattuasi saat heti Campwirelta vahvistuspostin, jossa on ohjeet siihen miten voit kirjautua lukemaan/tallentamaan kirjan. (Kirjaa ei ole saatavissa kovakantisena.)

Osta nyt 19,50€