Höyhenet polullani e-kirja

Mitä, jos kohtaamalla tunnelukkosi, avaudut elämään vapaampaa, onnellisempaa ja luovempaa elämää? Et ajatuksen voimalla, vaan kääntymällä kohti pelkojasi ja tuntemalla ne pois.

Kirjani on rehellinen ja raadollinen henkinen omaelämäkerta, jossa kuljetan sinut kokemani läpi. Se on näkijän tarina. Se on henkisen etsijän tarina. Se on tarina sieluni synkästä yöstä. Se on tarina ihmisestä, joka etsi rakkautta itsensä ulkopuolelta vain löytääkseen sen itsestään, jossa se oli aina ollut hautautuneena negatiivisten tunteiden alle.

Kirja sisältää runsaasti meditaatioita ja sopii siten käsikirjaksi jokaiselle henkiselle etsijälle. Puhun kirjassani henkioppaistani, menneistä elämistäni, merkkien merkityksestä elämässäni ja siitä miten minut parannettiin. Puhun energiaan hautautuneista käsittelemättömistä tunteista. Nuo tunnelukot ovat suurimmat esteet henkisen kasvun ja rakkauden tiellä.  Annan sinulle työkaluja niiden avaamiseen.

Puhun rakkauden merkityksestä.  Siitä miten meille jokaiselle on annettu valtava voima lähteä luomaan näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on sielun vaelluksemme aikana tapahtunut.

Lue kirjoitukseni Hidasta Elämää -sivustolta alla olevasta linkistä.

Kun uskallat tuntea lukkosi auki, löydät itsesi

Tilaa Höyhenet polullani e-kirjani (toinen, uusittu versio) klikkaamalla alla olevaa Osta -nappia tai klikkaamalla kirjan ostosivua tästä. Kirja on pdf-tiedostona ja voit tallentaa/tulostaa sen.

Osta nyt 19,50€