Höyhenet polullani e-kirja

Tämä kirja on minun tarinani. Se on rehellinen ja raadollinen henkinen omaelämäkerta. Se on näkijän tarina. Se on henkisen etsijän tarina. Se on tarina sieluni synkästä yöstä.

Se on tarina ihmisestä, joka etsi rakkautta itsensä ulkopuolelta vain löytääkseen sen itsestään, jossa se oli aina ollut hautautuneena negatiivisten tunteiden alle.

Vien sinut oman kehitykseni alkuun ja kuljetan sinut läpi kaiken kokemani, oppimani ja kanavoimani. Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa sinua avautumaan sinussa jo olevalle rakkaudelle ja samalla avaamaan yhteytesi universaaliin energiaan.

Kirja on henkinen oppikirja. Jokaisen luvun lopusta löydät luvun aiheeseen liittyvän harjoituksen tai meditation. Niiden tarkoituksena on auttaa sinua avaamaan omaa yhteyttäsi.

Kirjan keskeisenä teemana ovat henkisen kehityksen esteet eli tunnelukot. Ne ovat niitä käsittelemättömiä tunteita, jotka olemme haudanneet energiakehoomme. Ne estävät henkikehon energian vapaan virtauksen. Ne aiheuttavat fyysistä, emotionaalista, mentaalista ja henkistä pahoinvointia. Lähestyn tunnelukkoja holistisesti henkisestä ja energeettisestä näkökulmasta.

Kirjoitan rakkauden ja valon merkityksestä.  Siitä miten meille jokaiselle on annettu voima lähteä luomaan näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on sielun vaelluksemme aikana tapahtunut.

Kirjani on pdf-tiedostona Campwiren alustalla. Tilattuasi kirjan saat heti Campwirelta vahvistuspostin, jossa on ohjeet siihen miten voit kirjautua lukemaan/tallentamaan kirjan.

Kirjaa ei ole saatavissa kovakantisena.

Lue kirjani arvostelu tästä.

 

 

 

Osta nyt 19,50€