Tunnetko, että elämäsi voisi olla tasapainoisempaa, onnellisempaa, ehyempää?
Vaivaako sinua negatiiviset ajatukset, uskomukset tai tunteet, joista et vain osaa päästää irti?
Syynä voi olla käsittelemätön tunne eli lukossa oleva tunne.

Tunnelukot syntyvät menneisyydessä tapahtuneiden negatiivisten kokemuksien seurauksena silloin, kun tunnetta ei ole pystytty käsittelemään pois terveellä tavalla. Lapsuudessa tapahtuneiden traumaattisten  tunnekokemusten kohdalla puhutaan sisäisestä lapsesta. Siitä osasta ihmisen tunne-elämää, joka on jäänyt lapsen tasolle. Siinä missä lapsella on jo syntyessään koko tunneskaala tunnettavana, hänen kykynsä jäsentää tunteita alkaa  kehittyä aikuisen tasolle vasta puberteetti-ikäisenä.

Käsittelemättömät tunteet jäävät tunnetaakkana ihmisen energiakehoon. Tunteet ovat energiaa. Tiedostamattomalla tasolla lukkiutuneet  tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja käyttäytymiseen tilanteissa, jotka aktivoivat tuon alkuperäisen negatiivisen tunteen. Sisäisen  lapsen tunteen ohjaamana ihminen ylireagoi.

Negatiiviset tunteet kuten piiloitettu viha, syyllisyys, häpeä ja hylätyksi tulemisen pelko ovat tiivistä tunne-energiaa. Ne tukkivat energian vapaan virtauksen kehossa.   Ne voivat jopa manifestoitua fyysisinä oireina kuten pää- ja niskasärkynä, toistuvina flunssina ja ruoansulatuselimistön epätasapainona.

 

Tasapainoisessa tunnekehossa energia puolestaan
virtaa esteittä ja ihminen voi henkisesti hyvin.

Sinulle on varmaan tuttua vetovoiman laki -käsite. Se miten ajatuksillamme ja tunteillamme  vedämme puoleemme sitä mitä haluamme. Jos energiassasi on negatiivisia tunnelukkoja, ne vetävät energiaa puoleensa vahvemmin kuin mitkään tietoisen mielen tasolla universumiin lähetetyt ajatukset. Kohdatessamme esimerkiksi perusturvallisuuteen liittyvät pelkomme, vapaudumme vastaanottamaan universumin runsauden energiaa.

Lähestyn ihmistä holistisesti – sielu, ruumis ja henki – ovat kaikki yhtä tärkeitä ja toimivat parhaiten yhdessä ihmisen korkeimmaksi parhaaksi, kun niiden energia on tasapainossa.

Käytän työssäni hypnoositerapeutin ja menneiden elämien regressiohoitajan koulutusta. Aina tunnelukot eivät tule tästä elämästä. Joskus ne ovat ns. karmallisia tunnelukkoja eli  niitä sielun oppiläksyjä, jotka voidaan  parantaa tässä elämässä.

Jos sinulla on tunne, että sinulla on energiaasi ja elämääsi estäviä tunnetaakkoja, ole hyvä ja ota yhteyttä.

Tarjoan puolen tunnin ilmaisen konsultoinnin joko Skypen tai Facebookin messengerin kautta puheluna. Puhelun aikana voin kertoa lisää terapiastani ja vastata kysymyksiisi.

Jos meistä molemmista tuntuu siltä, että tunneterapiani voisi auttaa sinua, varaamme sinulle varsinaisen terapia-ajan. Ensimmäisella tunnin kestävällä terapiakerralla pureudumme niihin ongelmiin, joita sinulla on. Yritän kartoittaa tilanteesi mahdollisimman syvällisesti. Annan sinun puhua ja kysyn paljon kysymyksiä. Varaamme uuden ajan ja tarpeen mukaan jatkamme siitä mihin jäimme edellisellä kerralla tai vaihtoehtoisesti ohjaan sinut tunneterapian regressiossa sinne, mistä löytyvät vastaukset tämän hetkisen elämäsi ongelmiin. Regressiossa syvärentoutan kehosi. Mitä enemmän kehosi rentoutuu, sitä enemmän tietoinen, ajatteleva mielesi hiljentyy. Pääsemme keskustelemaan alitajuntasi kanssa. Sen mielesi osan kanssa, joka tietää ja muistaa kaiken sen mitä sinulle on tapahtunut.

Tunneterapian kesto on 2-4 terapiakertaa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos kaipaat apua tunteisiisi.

80e/kerta

Yhteydenotot yhteydenottolomakkeen kautta.