Mikä on menneiden elämien regressio?

Menneiden elämien muistot ovat osa kuolemattoman sielun käsikirjoitusta. Ne ovat henkilökohtaisia tarinoita ja selittävät sen kuka sinä olet ja miksi olet täällä maan päällä.

Menneiden elämien regressio on henkisen tietoisuuden matka menneisyyteen. Sitä käytetään hypnoterapiassa silloin, kun lähdetään hakemaan syytä peloille ja ongelmille, joihin ei löydy selitystä tästä elämästä.

Miten menneiden elämien regressio voi auttaa?

Monet tulevat menneiden elämien regressioon, koska heitä kiinnostaa tietää keitä ja missä he ovat olleet aikaisemmissa elämissä. Heillä ehkä on ollut selittämättömiä, outoja unia tai deja vué -kokemuksia;  spontaanisti mieleen nousseita muistoja jostain toisesta ajasta ja paikasta. Menneisyyden verhon raottaminen antaa silloin perspektiiviä tähän nykyiseen elämään ja auttaa ymmärtämään tämän elämän ihmissuhteita ja teemoja.

Menneisyyden verhon raottaminen saattaa auttaa ymmärtämään mm. seuraavia ongelmia: 

 • Turvattomuuden tunne
 • Masennus, toivottomuus
 • Pelot ja phobia
 • Toistuvat unet
 • Syyllisyyden tunne ja uhriajattelu
 • Selittämättomät kivut
 • Ihmissuhdeongelmat
 • Irrallisuuden tunne
 • Negatiiviset tunnetilat vaikka “kaikki on hyvin”

Olet niin paljon enemmän kuin vain fyysinen kehosi ja ajatteleva mielesi. Palauttamalla menneiden elämien muistot mieleesi, elämäsi avautuu sinulle uudella tavalla. Ymmärrät olevasi osa tätä suurta maailmankaikkeutta. Kuolematon, jatkuvasti kehittyvä sielu, jolla on tehtävä täällä maan päällä.

 • Näet henkilökohtaiset suhteet uudessa valossa
 • Aktivoit unohdettuja lahjoja ja taipumuksia
 • Vapautat menneisiin elämiin liittyviä pelkoja ja ahdistusta
 • Vapautat karmallisia tunnelukkoja
 • Osaat katsoa elämääsi laajemmassa mittakaavassa

Palaamalla menneisyyteen annat sielullesi mahdollisuuden parantua.

Miten menneiden elämien regressio voi parantaa?

Synnyit tänne maan päälle vanhana sieluna uuteen fyysiseen kehoon. Sielusi kuitenkin muistaa kaiken sen mitä sinulle on tapahtunut pitkän sielunvaelluksesi aikana. Sielussasi on menneiden elämien viisaus ja myös niiden haavat.

Menneiden elämien muistot ovat osa energiaasi. Kannat niitä mukanasi usein tiedostamattasi. Ne vaikuttavat niihin ratkaisuihin, joita teet tässä elämässäsi. Miksi ajaudut samanlaisesta parisuhteesta toiseen? Miksi toistat tiettyä käyttäytymismallia? Miksi sinulla on selittämättömiä pelkoja? Mitä sellaista sinulla on menneisyydessä, jonka olet jättänyt tekemättä ja jonka olet tuonut tähän elämään? Mikä menneiden elämien tapahtuma aiheutti sinulle niin ison tunteen, että et sitä tuossa elämässäsi pystynyt käsittelemään, vaan toit sen karmallisena tunnelukkona  tähän elämään?

Oletko luvannut itsellesi tai jollekin toiselle sielulle jotain? Oletko luvannut rakastaa jotain aina ja ikuisesti? Oletko joskus vihkiytynyt munkiksi tai nunnaksi luvaten elää vaatimatonta elämää poissulkien kaiken maallisen? Oletko luvannut löytää rakkaimpasi seuraavassa elämässäsi?

Tiedostamalla nämä muistot, voit vapautua kaikesta siitä mikä ei palvele sinua enää. Elät syvemmin läsnä tässä hetkessä antaen sielusi positiivisten puolien puhjeta kukkaan päästämällä irti negatiivista tunnetaakoista. Vapautat menneisyyden tunnetaakkoja kohtaamalla ne ja ymmärtämällä ne.

Mitä menneiden elämien regressiossa tapahtuu?

Ohjaan sinut miellyttävään olotilaan rentouttamalla mielesi ja kehosi. Vaivut pehmeään päiväunen omaiseen oloon, jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kuunnella ääntäni. Olet koko ajan tietoinen ympäristöstäsi. Voit jopa avata silmäsi, jos niin haluat. Rentoutuneen tilan tarkoituksena on saada tietoisen mielesi ajatushälinä hiljentymään, jotta intuitiivinen alitajuntasi pääsee avautumaan. Alitajuntasi on se osa sinua, joka tietää ja muistaa kaiken mitä sinulle on tapahtunut. Voisi jopa sanoa, että alitajuntasi on osa sieluasi.

Regressio kestää noin 1 ½ tuntia. Se suoritetaan Skypen tai Zoom Meetingin kautta. 

Miten koet menneet elämät?

Menneiden elämien regression jokainen kokee eri tavalla. Ehkä katsot muistojasi kuin elokuvaa tai saat lyhyitä valokuvamaisia välähdyksiä aivan samalla tavoin kuin mieleesi saattaa nousta joku lapsuuden muisto. Muistojesi avautuessa saatat tuntea tilanteisiin liittyviä tunteita kuten iloa, surua, kaipausta. Regressiokokemusta voi verrata hyvin todentuntuiseen uneen. Olet koko ajan turvassa ja voit milloin tahansa aukaista silmäsi ja palata arkitodellisuuteen.

Olen Englannissa koulutettu hypnoterapeutti ja menneiden elämien regressioterapeutti.

Menneiden elämien regression hinta on 95e (1.2.2021 lähtien). 

Lisätiedot/varaukset yhteydenottolomakkeen kautta.