Syntyessämme tänne yhteytemme sieluumme on puhdas. Kehityksen ja kasvamisen myötä tuo intuitiivinen herkkyys katoaa. Työnnämme kuudennen aistimme, intuition, jonnekin taka-alalle, koska emme osaa tulkita sen ääntä.

Emme ole vain vaimentaneet intuition ääntä, vaan olemme myös tukahduttaneet tunteitamme. Olemme säilöneet ne energiakehoomme, koska emme ole voineet tai osanneet käsitellä niitä. Käsittelemättömät tunteet muodostavat haavoittuneen ja pelokkaan egon, joka ohjaa käyttäytymistämme.

Ja kuitenkin, meissä on osa jumaluutta, joka pyrkii vapaaksi. Ja vapaaksi sen on päästävä, koska se ei voi hyvin egon sille rakentamassa vankilassa. Henkinen herääminen voi olla hyvin hiljaa tapahtuva vuosien pituinen prosessi tai se voi olla raju, elämän rakenteita ravisteleva kokemus. Jokaisen sielun polku on erilainen, mutta jokaisen polun päämäärä on sama:

Meidän tulee uskaltaa rakastaa itseämme niin paljon, että uskallamme mennä syvälle itseemme. Tutkia itseämme ja irtipäästää kaikista niistä tukahdetuista tunteista, jotka estävät meitä olemasta vapaita.

Meidän pitää uskaltaa antaa rakkauden tulla.

Tämä seitsemästä moduulista koostuva henkisen kehityksen verkkoseminaarisarjani johdattaa sinut intuitiosi ja sielusi lähteille. Pohdin sitä mikä on intuitiivinen itsetunto ja miten haavoittunut ego sabotoi sitä. Ohjaan sinut tutustumaan kehosi energiaan ja tunnistamaan tunnekehosi tukot. Kerron sinulle miten voit vahvistaa yhteyttäsi henkimaailman auttajiin, jotta huomaat yhteensattumat ja merkit. Askel askeleelta johdatan sinut ymmärtämään oman merkityksesi universaalissa valon energian verkossa.

Kurssi on tarkoitettu ihan jokaiselle. Voit siten olla vasta henkiselle polulle astunut tai sillä jo pitempään kulkenut. Voit olla herkkä empaatikko, jonka energia kuormittuu helposti muiden tunne- ja ajatusenergiasta. Tai voit muuten vaan haluta tietää enemmän kehosi energiasta, selväaisteista ja energian värähtelytasosta. Ehkä sinua kiinnostaa se miten vetovoiman laki toimii energiasi kautta? Tai ehkä sinussa on heräämässä intuitiivinen näkijä tai parantaja ja haluat teoreettista pohjaa tuntemuksillesi.

Mikä tahansa sinun tarinasi on, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Toiveeni on, että kurssini avaa yhteyttäsi ja vahvistaa intuitiivista itsetuntoasi. Lähestyn aiheita kehon, mielen ja sielun kolminaisuudesta. Luon holistiset raamit henkiselle kehitykselle tunneterapeuttina ja henkimaailman kanavana.

Moduuli Yksi:  Sydänkeskuksen avautuminen ja intuitio

Mitä on henkinen herääminen ja mikä on sen tarkoitus?
Mitä intuitio on ja mitä se ei ole?

Moduuli Kaksi: Henkisen kehityksen esteet

Miten haavoittunut ego estää intuition?
Miten vahvistat intuitiivista itsetuntoasi?

Moduuli Kolme: Läsnäolon voima ja maadoittuminen

Miksi hiljentyminen on henkisen kehityksen perusta?
Miten hiljentyminen avaa korkeammalle intuitiolle?

Moduuli Neljä: Henkimaailman apu ja johdatus

Mitä merkitystä on ns. merkeillä ja yhteensattumilla?
Miten henkimaailma voi auttaa sinua?

Moduuli Viisi: Kehon energia ja energian tukot

Miten voit kehosi energiakeskusten, chakrojesi, energiaa avaamalla avata intuitiotasi?
Miksi chakrat ovat sielun peilit?

Moduuli Kuusi: Sielunvaellus ja sieluntehtävä

Mitä menneillä elämillä on tekemistä intuition kanssa?
Miten tunnistat sielunsopimuksen tienviitat?

Moduuli Seitsemän: Rakkauden energian vetovoima

Miten voit vetää puoleesi sen mikä on sopusoinnussa sielusi energian kanssa?

Tämä seitsemästä seminaarista koostuva verkkokurssi alkaa perjantaina 8.11.2019.

Saat seminaarien videolinkit sähköpostiisi viikon välein.  Jokaiseen moduuliin kuuluu myös ohjattu meditaatio, joka on erillisessä audioportaalissa. Meditaatiot ovat tallennettavissa mp3-tiedostoina omalle laitteellesi. Voit siten käydä kurssia omaan tahtiisi ja palata katsomaan videoita aina halutessasi.

Kurssilaisena saat pääsyn salaiseen facebook-opetusryhmääni, jossa on aikaisemmilla kursseillani olleita oppilaita. Tämä kurssi antaa myös hyvän pohjan tammikuussa 2020 alkavaa Kanavoinnin oppikurssiani varten.

Kurssin hinta on kertamaksulla 180e tai kolmessa erässä  3 x 60e. Ensimmäisen erän on oltava maksettuna ennen kurssin alkua viimeistään 8.11.2019.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com