Onko sinulla parantajan haava?

Onko sinulla parantajan haava?

Oletko henkinen ihminen, joka pelkää tulla esiin henkisyytensä kanssa? Tai oletko henkisen työn tekijä, jota pelottaa olla liian näkyvästi esillä?

Jos kuulostaa tutulta, saatat kantaa kehosi energiassa jostain edellisestä elämästäsi jäänyttä karmallista muistijälkeä, ns. “parantajan haavaa”, healer wound englanniksi

Menneen elämän käsittelemättä jäänyt trauman kokemus on jättänyt muistijäljen sielun energiaan. Koska sielun energia ei koskaan kuole vaan siirtyy yhdestä inkarnaatiosta toiseen, se myös kantaa mukanaan eri inkarnaatioiden aikana kertyneen tiedon uuteen kehoon. Karmalliset, käsittelemättä jääneet muistijäljet alkavat aktivoitua henkisen kehityksen myötä.

Aktivoituessaan muistijälki aiheuttaa chakroissa tukkoisuutta ja epätasapainoa. Intuitiiviseti herkälle näkijälle tai parantajalle tälläiset henkikehon energiassa olevat traumoista kertovat muistijäljet näkyvät harmaina tai mustina laikkuna tai ne tuntuvat jähmeältä, tukkiintuneelta energialta.

Parantajan haava on muisto menneisyydestä, jolloin jossain sielusi inkarnaatiossa jouduit vakaumuksesi, parantajan tai näkijän työsi takia ihmisten tai auktoriteettien silmätikuksi. Ehkä sinua pilkattiin, kivitettiin, karkoitettiin yksinäisyyteen, vangittiin, kahlittiin tai ehkä jopa koit epäoikeuden mukaisen elämän päättymisen.

Parantajan haava muodostaa blokin oman henkisen kutsumuksen ja sen toteuttamisen välillä. Haava aiheuttaa pelkoa siitä, että tässäkin elämässä tulee samalla lailla ivatuksi, pilkatuksi ja tuomituksi. Se aiheuttaa epäluottamusta omiin kykyihin, pelkoa astua esiin valovoimaisena henkisenä ihmisenä, auktoriteetin pelkoa, taloudellista niukkuutta, esillä olemisen pelkoa ja halua aina miellyttää muita ihmisiä.

Kohtasin oman parantajan haavani menneiden elämien regressiokoulutuksessa vuonna 2011. Tehdessämme regressioharjoituksia, löysin itseni pienen keskiaikaisen irlantilaisen kylän torilta hirttolavalta. Olin noin 13-14 vuotias, jotenkin vajavainen lapsi. Tuossa elämässä hevoset olivat ystäviäni. Ymmärsin eläimiä telepaattisesti ja minusta tuntui, että pystyin parantamaan niitä. Omituisuuteni takia kyläläiset pelkäsivät minua ja uskoivat minulla olevan pahan silmän. He päättivät hirttää minut noitana. Hirtetyksi tuleminen selitti sen miksi olin nuoresta saakka kärsinyt pahoista niskakivuista. Niskani tunnistaa vieläkin negatiiviset energiat helposti.

Parantajan haava, kuten muutkin karmalliset muistijäljet avautuvat helpoiten menneiden elämien regressiossa. Vuosien aikana olen voinut auttaa lukuisia henkisiä ihmisiä kohtaamaan ja eheyttämään omansa.

Parantamalla menneisyyden emme vain eheytä henkikehon energiaa vaan vapautamme itsemme toteuttamaan sen mitä olemme sieluna luvanneet täällä maan päällä tehdä. Maailma tarvitsee parantajia, näkijöitä, meedioita, henkisen kutsumuksensa ilmentäjiä.

 

MEDITAATIO-OHJAAJAN KOULUTUS ALKAA 27.1.2024

MEDITAATIO-OHJAAJAN KOULUTUS ALKAA 27.1.2024

Ohjatut meditaatiot ovat tuttuja henkisessä kehityksessä oleville. Tiedämme miten rentouttavaa ja eheyttävää on rauhoittua kuuntelemaan turvalliselta kuulostavan ohjaajan ääntä. Kuinka meditaatio-ohjaajan sanat, puheen hypnoottinen rytmi ja taustalla soiva meditatiivinen musiikki nopeasti keinuttavat muuntuneeseen tietoisuuden tilaan. Tilaan, jossa energia laajenee, intuitio vahvistuu ja holistinen hyvinvointi syntyy.

Ohjatulla meditaatiolla voidaan saada aikaan positiivista muutosta ja henkistä hyvinvointia. Ohjatut meditaatiot ovat kuin aikuisten satuja; niillä voidaan aktivoida lempeästi ihmisen mielikuvitusta, visualisointikykyä ja luovuutta.

Nyt sinulla on mahdollisuus perehtyä ohjatun meditaation hyötyihin henkisen kasvun- ja hyvinvoinnin työvälineenä. Opit laatimaan ja ohjaamaan ammattitaidolla räätälöityjä mielikuvaohjauksia sekä yksilöille että ryhmille.  Meditaatio-ohjaajana voit vetää meditaatiopiirejä, rentoutushetkiä, kasvuryhmiä ja henkisiä iltoja. Ohjatut, räätälöidyt meditaatiot sopivat erinomaisesti lisäpalveluksi reikihoidon tai muun palvelun lisäksi.

 

KOULUTUKSESSA KÄSITELLÄÄN MM. SEURAAVIA OSA-ALUEITA:

 • Holistinen hyvinvointi – keho, mieli ja sielu
 • Muuntuneet tietoisuuden tilat
 • Meditointi, rentoutuminen, mindfulness
 • Henkiset mielikuvaohjaukset, rentoutusohjaukset, hyvinvointiohjaukset
 • Suggestiot, voimalauseet, affirmaatiot, hypnoottinen kieli
 • Ohjaustaidot, äänenkäytto, vuorovaikutus
 • VAKOG-aistikanavat & visualisointi
 • Henkinen kasvu, sydäntietoisuus, chakrat, manifestointi
 • Ohjausten kirjoittaminen, ryhmien ohjaaminen
 • Meditaatio-ohjausten käsikirjoitukset (10 kpl)
 • Harjoitukset ja opinnäytetyo (jätettävä koulutuksen jälkeen)

Koulutus sisältää viisi (5) koulutuspäivää, jotka tapahtuvat Zoom-palvelimen kautta. Koulutukseen on siten mahdollisuus osallistua mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Koulutuspäivistä jää videotallenteet.

Jokaiseen koulutuspäivään kuuluu teoriaa ja pariharjoitteluna tehtäviä rentoutus- ja ohjausharjoituksia. Koulutuspäivien lisäksi koulutukseen kuuluvat itsenäiset harjoittelut (väh. 20h) kurssikavereiden kanssa. Meditaatio-ohjausten käsikirjoitukset (10 kpl) sisältyvät koulutukseen. Harjoituksista koostetaan opettajalle  joka kuukausi kirjallinen palaute.

Lopputyonäyte koostuu omasta ohjauksen käsikirjoituksesta ja ohjausnäytteestä.

Koulutuksen aikataulu 2024:

27. & 28.1., 24.2., 23.3. ja 27.4. klo  10.00-17.00

Koulutuksen hinta on 750e joko kertamaksuna tai erissä 5 x 150e.

Ilmoittautumiset/tiedustelut osoitteeseen

mervi@mervi-bergstrom.com

Koulutuksesta saa todistuksen ja oikeuden käyttää nimitystä

MB Training Academy:n kouluttama MEDITAATIO-OHJAAJA (edellyttää, että opinnäytetyo on hyväksytty).

 

Miksi menneet elämät vaikuttavat vielä tänäänkin?

Miksi menneet elämät vaikuttavat vielä tänäänkin?

Olemme tuoneet henkikehomme energiassa menneiden elämien muistot tähän elämään. Jossain vaiheessa nuo muistijäljet alkavat aktivoitua, jotta voimme käsitellä niiden taustalla olevat syyt. Käsittelemättominä ne aiheuttavat energiakeskuksissa tukoksia. Nuo muistijäljet näkyvät intuitiiviselle silmälle henkikehossa tummina laikkuina.

Lapsuuden traumaattiset kokemukset, mahdollinen kaksoisliekkisuhde, myohemmin elämässä tapahtuvat elämän muutokset ja sairaudet aktivoivat muistijälkiä. Heräillessään ihminen yleensä kokee henkisen heräämisen ja alkaa aktiivisesti etsiä tietoa ja tietäjiä, jotka voivat auttaa häntä prosessoimaan sen mitä hänessä tapahtuu. Emme edes aina ole tietoisia siitä mitä tapahtuu. Elämässä myllertää, sydämessä myllertää, sielussa myllertää.

Niin vaikeita ja haastavia kuin nämä ihmissuhteiden ja tilanteiden kautta eteemme tuodut oppimisen kokemukset ovatkin ihmismielen käsittää, meitä ohjataan kuitenkin sielun tasolla. Sielu ei tullut tänne maan päälle seisoskellakseen elämän tanssilattian reunustoilla. Se tuli, koska haluaa fyysisen ihmisen kautta ilmaista energiaansa ja luomisvoimaansa. Ainoa mikä sitä estää, on nuo menneisyyden muistijäljet. Noita muistijälkiä voimme siten kutsua niiksi kuuluisiksi oppiläksyiksi. Niiksi tiedostamattomalla tasolla oleviksi karman taakoiksi, jotka meidän tulisi parhaan ymmärryksemme mukaan puhdistaa tämän elämän aikana.

Menneiden elämien matka ei siten ole vain turistimatka johonkin toiseen aikaan ja paikkaan katsomaan sitä keitä olemme olleet ja mitä olemme tehneet.

Menneiden elämien matka on matka sinne mistä loytyy syy siihen miksi meillä on esimerkiksi joku blokki. Henkisen tyon tekijoillä se voi olla ns. parantajan haava. Moni henkisen tyon tekijä on roihunnut roviolla jossain elämässään tai tullut ihmisten pilkkaamaksi kylänsä ulkopuolella eläväksi erakoksi. Muistijälkenä oleva pelko siitä mitä saattaa tapahtua, jos omistautuu henkiselle tyolleen aiheuttaa blokkeja, jotka puolestaan aiheuttavat emotionaalista, psyykkistä ja taloudellista ahdistusta.

Joku selittämäton negatiivinen tunne tai phobia kuten pimeän tai ahtaan paikan kammo voi juontaa juurensa jostain menneen traumaattisesta tapahtumasta, jonka jälkiseuraukset vieläkin tuntuvat tässä elämässä. Esimerkiksi selittämäton surun tunne saattaa muistuttaa siitä miltä tuntui menettää itselle jotain tärkeää jossain toisessa ajassa ja paikassa. Tai ehkä se muistuttaa siitä miten elämää ei saa tuhlata.

Ehkä pimeän pelkoon tai ahtaan paikan kammoon loytyy syy jostain aikaisemmassa elämässä tapahtuneesta. Mitä tapahtui sellaista, joka jätti niin vahvan muistijäljen henkikehon tunnekehoon, että se vieläkin aktivoituu tässä elämässä? Historia kertoo meille siitä kuinka kurjia ja julmia ihmiset ovat olleet toisiaan kohtaan. Ehkä syyttomänä tuomituksi tuleminen ja ikkunattomaan vankityrmään heittäminen eivät tuntuneet kovin kivoilta tapahtumilta. Ehkä niistä jäi pahat haavat henkikehon energiaan, jotka tässä elämässä muistuttavat olemassaolostaan.

Kaikki ei kuitenkaan ole kamalaa menneissä elämissä ja yllä olevatkin ovat vain esimerkkejä. Menneitä elämiä on niin monia ja niin erilaisia kuin on ihmisiäkin. Jokaiseen sielun tarinaan mahtuu monta tarinaa. On niissä paljon hyvääkin. Voimme matkata vaikka johonkin onnelliseen tapahtumaan tai loytää unohdetun kyvyn, lahjan. Niin moni suomalainen on jossain elämässään hoitanut yrteillä tai käsillään. Ei siis mitenkään omituista, että sielu on halunnut syntyä uudelleen sinne missä on vielä puhdasta luontoa ja mahdollisuus aktivoida piilevinä olevat tiedot ja taidot.

MIKSI CHAKRAT OVAT HENKISEN HYVINVOINNIN LÄHDE?

MIKSI CHAKRAT OVAT HENKISEN HYVINVOINNIN LÄHDE?

Sinulle on varmaan tuttua se kuinka henkikehon energian värähtelytasoa nostamalla saavutamme puhtaamman yhteyden valon auttajiin?

Samalla tavoin halutessasi manifestoida jotain, voit oman energiasi voimalla luoda haluamasi tänne maan päälle. Se onnistuu tietysti parhaiten silloin, kun henkikehosi energia säteilee sinusta rikkaana runsauden energiana.

Mutta entä, jos yhteys pätkii eikä manifestointikaan onnistu? Missä syy ja mitä sille voi tehdä? Pitääkö vaan jaksaa uskoa vahvemmin ja harjoittaa kiitollisuutta enemmän?

Chakrat ovat kiinnostaneet minua oman kehitykseni alkuvaiheilta saakka. Tutustuin niihin kunnolla ensi kertaa mediaalisessa kehityspiirissä yli 10 vuotta sitten. Opetusmeedio avasi aina yhteisen meditaatiopiirin ns. avaamalla chakrat. Tämä on edelleen se mitä minäkin opetan intuitiviisen näkemisen kurssillani.

Tämän jälkeen chakrat tuotiin eteeni tulkinta-asiakkaitteni henkikehojen energiassa. Ymmärsin, että pystyin intuitiivisesti näkemään ja tuntemaan heidän chakrojaan tukkivat emotionaaliset tukokset. 

Chakroista löytyy niin paljon. Niissä on syyt niin haastaville ihmissuhteille kuin elämää hankaloittavalle niukkuusajattelulle. Se mikä on aikoinaan aiheuttanut henkikehon alimman chakran, juurichakran energian tukkiutumisen sen kehitysvaiheessa elämän ensimmäisen seitsemän ikävuoden aikana, vaikuttaa juurichakran jälkeen kehittyviin ylempiin chakroihin. Tukkiutuminen aiheuttaa pelkoa, turvattomuuden tunnetta ja huolienergiaa. 

Juurichakraan kehitysvaiheessa syntyneet energian tukokset vaikuttavat seuraavaksi kehittyvään tunteiden keskukseen, sakraalichakraan, joka heilahtaa pois tasapainosta. Samoin sakraalichakran jälkeen kehittyvä ihmisen itsetunnon ja kehollisen intuitiviisuden Solar plexus -chakran epätasapaino aiheuttaa erillisyyden ja voimattomuuden tunnetta. Solar plexus voi myos yrittää kompensoida alempien kahden chakran epätasapainoa  hakemalla turvaa ja emotionaalista tasapainoa haalimalla ympärilleen materiaa, mainetta tai muuten vaan pullistamalla oman egonsa ulos. 

Alimpien kolmen chakran tukkoisuus saa etsimään vahvistusta oman itsen ulkopuolelta. Ihmiselle on tärkeää se mitä muut ajattelevat hänestä ja hänen on vaikeaa vetää omat rajat. Alempien chakrojen energia vaikuttaa ylempänä olevaan sydänchakraan minkä energia heijastuu niin ihmissuhteisiin kuin oman itsen hyväksyntään ja itsensä rakastamiseen. Kuten eräs oppilaani viisaasti asian kiteytti; ”Se mikä on sisältä rikki, ei ulkopuolelta korjaannu”.

Sydänchakraa seuraava kapea itseilmaisun keskus, kurkkuchakra kokee alempien chakrojen kokemuksien tukahduttavan sen luonnollisen ja terveen itseilmaisun tarpeen. Alempien chakrojen erillisyyden tunne ja negatiivisten tunteiden muodossa manifestoituva pelkoenergia värittävät kahden ylimmän chakran energiaa ja siten yhteyttä oman Korkeimman minän kanssa. 

Jotta saavutetaan puhtaampi yhteys ja runsaampi energian laatu, on tultava tietoiseksi siitä mikä tukkii energian. Se tapahtuu chakratyon, meditaatioiden ja positiivisten suggestioiden avulla. Tulemalla tietoiseksi tukoksista, negatiivinen muutetaan positiiviseksi. Elämään astuu anteeksianto, hyväksyntä ja itseluottamus. 

Jos kaipaat apua ja intuitiivista ohjaustani henkiseen hyvinvointiisi ja henkikehosi energiaan, ota yhteyttä 

mervi@mervi-bergstrom.com.

Henkinen ohjaus 95e/tunti.
Kuva: Pixabay
MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOP 30.10.2023

MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOP 30.10.2023

Oletko koskaan miettinyt sitä kuka ja missä olet ollut aikaisemmissa sielusi elämissä?

TERVETULOA MUKAAN SIELUNPOLKUA VALOTTAVAAN MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOPPIIN

maanantaina 30.10. klo 18.00

Illan aikana avaan menneitä elämiä ja sitä miten sielun kytkyt kulkevat yhdestä elämästä toiseen niin kauan kunnes ymmärrämme niiden sanoman.

Tutustumme sielun vaellukseen ja karmallisiin tunnelukkoihin. Miksi tietyt teemat vain toistuvat ja toistuvat? Miksi jotkut ihmiset tuntuvat niin tutuilta aivan kuin olisimme tunteneet heidät aina? Mikä tarkoitus tällä kaikella on ja miten voin parantaa karmaani?

Illan lopuksi ohjaan koko ryhmälle yhteisesti menneiden elämien meditaation. Ohjaan sinut rentouttavalle mielikuvamatkalle, jonka aikana palaat johonkin toiseen aikaan ja paikkaan, johonkin sielusi onnelliseen muistoon.

Me kaikki tarvitsemme onnellisia muistoja. Siinä missä menneistä elämistä voidaan löytää selitys elämää vaivaaville haasteille, sieltä voidaan myös palauttaa tietoisuuteen voimaannuttavia, sielun tehtävää ja tarkoitusta selittäviä onnellisia muistoja.

Muistoja, jotka muistuttavat meitä todellisesta sielumme olemuksesta, valosta ja rakkaudesta.

Workshop tapahtuu Zoomin kautta ja siitä jää videotallenne. Lisäksi saat kuunneltavaksi valmisteluna workshoppia varten Sisäinen viisaus -meditaation.

Workshopin kesto noin 2.5 tuntia.

Workshopin hinta on 50e.

Ilmoittautumiset: mervi@mervi-bergstrom.com.

Olen ohjannut menneiden elämien regressioita vuodesta 2011. Intohimoni sielun elämää kohtaan heräsi kokiessani regressiokoulutuksessa todella vahvan menneiden elämien muiston noitavainojen Irlannista. Olen myos Suomen ainoa, arvostetusta Michael Newton Instituutista valmistunut, Life Between Lives -regressio-ohjaaja.

MANIFESTOINNIN KURSSI

MANIFESTOINNIN KURSSI

Mitä, jos voisit manifestoida enemmän onnellisuutta ja runsautta elämääsi?

Torstaina 29.6. starttaa  kaksiosainen MANIFESTOINNIN kurssini.

Kerron sinulle miten voit avata oman visualisoinnin voimasi, jotta voit sen avulla luoda elämääsi positiivista muutosta.

Ajatukset ovat voimakkaita, mutta visualisoinnin voima on ajatuksiakin voimakkaampaa, koska alitajuntasi kommunikoi mielikuvien kautta.

Jotta voit vetää universaalista energiasta puoleesi sen mitä sinä haluat, sinun tulee heijastaa unelmiesi mielikuvat alitajuntasi valkokankaalle. 😊

Tapaamme Zoomissa kahtena torstaina 29.6. ja 6.7. 18-20.

Webinaareista ja kurssilla käytettävistä manifestointimeditaatioista jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset mervi@mervi-bergstrom.com

TAROT-KORTTIEN TAIKAVOIMAA

TAROT-KORTTIEN TAIKAVOIMAA

Tarot on niin paljon enemmän kuin ennustajan työkalu. Tarot voivat olla suurin opettajasi sielusi polulla, jos vain niin haluat.

Tarot kertoo mahdollisuutesi ja haasteesi. Tarot näyttää sinulle sen mitä voi tapahtua valintojesi seurauksena.

Kun nostat kortteja, yhdistyt universaalin energian kanssa. Universumissa ei ole sattumia. On vain juuri sillä hetkellä nousevat kortit, jotka heijastavat sinulle takaisin rakkautesi, pelkosi ja unelmasi.

Jokaisella kortilla on tarina kerrottavana. Tarot on siten korttipakkaan piilotettu maailmankaikkeus.

❤️ Mystisyys.

❤️ Maagisuus.

❤️ Manifestointi.

Niin ylhäällä kuin alhaalla kuten Maagikko-korttikin meille haluaa kertoa.

Tarot on totuudellinen peili kaikelle sille mitä olet ja mitä haluat olla.

Sinulla on nyt mahdollisuus kurkistaa tarotien maailmaan Tarotien taikavoimaa -kurssillani. Kurssilla perehdymme kortteihin ja siihen miten voit lukea niitä intuitiivisesti ilman opaskirjaa. Voit siten olla ihan aloittelija tai pitempään kortteja opiskellut. Opetan sinulle nopean ja helpon tavan kommunikoida korttien kanssa.

Opettelemme myös tekemään korteilla taikoja. Laitamme kortteihin hieman magiaa ja mystistä tähtipölyä. Tutustumme siihen miten tarotien avulla voidaan luoda vahvoja affirmaatioita ja manifestoida. Kuinka kortit voivat auttaa sinua visualisoimaan unelmasi todeksi.

Kurssi tapahtuu Zoomin kautta verkossa kolmena (3) tiistaina seuraavasti; 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 18-20. Lähetyksistä jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset 5.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com

Soul Healing – henkinen kasvuohjelma alkaa 21.11.2023

Soul Healing – henkinen kasvuohjelma alkaa 21.11.2023

Syntyessämme tänne yhteytemme sieluumme on puhdas. Kehityksen ja kasvamisen myötä tuo yhteys katoaa.

Hukkaamme sielumme äänen, intuitiomme, jonnekin taka-alalle, koska emme osaa tulkita sitä. Annamme ajattelevalle mielelle vallan ohjata elämäämme, koska kuvittelemme ajatustemme olevan totta.

Emme ole vain tukahduttaneet intuitiota, vaan olemme myös tukahduttaneet tunteitamme. Olemme säilöneet ne alitajuntaan, koska emme ole voineet, osanneet tai uskaltaneet käsitellä niitä. Nuo tunteet ovat pelottavia, hävettäviä tai vain liian kipeitä surun, pettymyksen ja rakkaudettomuuden tunteita, jotka heijastuvat energiastamme  vetäen puoleensa olosuhteita, ihmissuhteita ja tilanteita.

Nuo alitajuntaan hautautuneet käsittelemättömät tunteet ovat itse asiassa se kuuluisa ”karma”, koska ne ohjaavat elämää tiedostamattomalla tasolla vahvemmin kuin mikään tietoisen mielen ajatus tai affirmaatio.

Ja kuitenkin – meissä on osa jumaluutta, joka pyrkii vapaaksi. Tuo jumalainen osa on sielumme, joka ei tullut tänne maan päälle elämään kärsimyksen ja negatiivisuuden täyttämää elämää. Sielu haluaa ihmiselle onnellisuutta, runsautta ja vapautta, koska tämä on se mistä sielu on lähtöisin. Tämä on sielun todellinen olemus.

Tämä kuudesta (6) webinaarista koostuvan Soul Healing -ohjelman tarkoituksena on johdattaa sinut sinne missä alat aistia oman todellisen minuutesi; sielusi äänen. Kun vapautat alitajunnassasi olevia elämääsi tiedostamattomalta tasolta ohjaavia tukahdettuja tunteita, alat  erottaa intuitiosi  johdatuksen mielesi sanahelinästä.

Kun tuot valoon sen mikä on ollut pimeydessä, alitajuntasi muodostuu läpinäkyväksi. Sinun on helppo tunnistaa johdatus.

Hyväksyt itsesi ja elämäsi etkä enää taistele sitä vastaan. Vapaudut tuntemaan tunteita aidosti. Ajatuksesi muuttuvat positiivisemmiksi, koska mielesi ei enää värity käsittelemättömien tunteiden negatiivisella energialla. Uskallat rohkeasti kulkea omaa polkuasi toteuttaen sitä mitä sielusi tuli tänne maan päälle ihmisen hahmossa luomaan.

Mikä tahansa sinun tarinasi on, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Voit osallistua kurssin webinaareihin livenä tai katsoa ne omassa rauhassasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Webinaareissa tutustumme kulloinkin käsiteltävänä olevaan aiheeseen, teemme tehtäviä ja ohjauksessani hiljennyt kulloisenkin webinaarin teeman mukaiseen syvämeditaatioon.

Aloitamme  tiistaina 21.11.2023 klo 18.00 – 21.00.

Seuraavat webinaarit ovat joka kolmas viikko tiistaisin klo 18.00 – 21.00 seuraavasti: 12.12., 2.1., 23.1., 13.2. ja 5.3. 2023

Teemat:

Muuntuneet tietoisuudentilat ja itsehypnoosi

Tutustumme ihmisen mieleen, muuntuneisiin tietoisuudentiloihin ja hiljentymiseen. Miksi nämä tilat ovat niin tärkeitä eheytymisessä ja henkisessä kehityksessä? Opit johdattamaan itsesi syvään rentoutumisen tilaan itsehypnoosini avulla.

Sydänkeskuksen avautuminen ja sisäinen lapsi

Puhumme surusta, yksinäisyydestä, sisäisestä lapsesta ja siitä kuinka sydänkeskuksen avautuminen johdattaa ihmisen itsensä rakastamisen ääreen.

Energeettisten siteiden katkaiseminen

Kuka vie energiaasi? Keneen olet energisesti sidottu? Tutustumme chakroista lähteviin, toisissa ihmisissä kiinni oleviin näkymättömiin energiasidoksiin, jotka voivat ylettyä jopa tuolle toiselle puolelle. Opimme puhdistamaan ja suojaamaan energiakehomme.

Tunteiden tukokset ja karmalliset tunnelukot

Sukellamme syvälle alitajuntaan hautautuneisiin tunteisiin ja siihen miten tukahdetut tunteet vaikuttavat emotionaaliseen, psyykkiseen ja jopa fyysiseen hyvinvointiin. Tunnemme, irtipäästämme ja eheydymme.

Sielun sirpaloituminen ja sielun voiman menetys

Shamanismin mukaan ihminen sielu pirstaloituu silloin, kun hän kokee jotain sellaista mitä ei voi käsitellä tunteiden, mielen tai kehon tasolla. Pirstaloituminen aiheuttaa voiman menetyksen. Shamanistisen, voimakkaan meditaationi avulla otat yhteyden voimaeläimeesi, henkimaailman auttajiisi ja palautat voimaasi.

Sieluntehtävä ja menneet elämät

Tutustumme siihen mitä sieluntehtävä tarkoittaa ja vahvistamme intuitiivista yhteyttäsi sieluusi voimallisen Soul Healing -chakraregressioni avulla.

Tervetuloa mukaan, jos ylläoleva resonoi sinulle. Mitään suorituspaineita ei ole. Tunneterapeuttina ja regressioterapeuttina luon sinulle turvallisen ilmapiirin kohdata tunteita ja tunnistaa kipeitäkin teemoja.

Tämän kuudesta (6) webinaarista koostuvan kasvuohjelman hinta on 375 euroa. Sen voi maksaa erissä 5 x 75e.

Ilmoittautumiset/tiedustelut osoitteeseen:

mervi@mervi-bergstrom.com

 

 

 

 

Rakkauden polulla

Rakkauden polulla

Ihmisen sydänkeskuksen on avauduttava, jotta ihminen herää henkisesti. Avautumiseen johtava prosessi voi tapahtua monin eri tavoin, mutta  avautumisen tarkoitus on aina sama; rakkauden valon on päästävä virtaamaan kaikkien sen tielle rakennettujen esteiden läpi sinne missä vielä ei ole valoa.

Ennen kuin sydänkeskus avautuu, ihminen vaeltaa pimeässä. Hän tanssii elämän tanssilattialla kuin marionettinukke uskoen uuden rytmin, uuden tahdin tai uuden askelkuvion pelastavan hänet siltä, mikä hänessä vaatii pelastumista. Hän on olosuhteiden, parisuhteiden, omien uskomustensa vietävissä etsien rakkautta ja hyväksyntää itsensä ulkopuolelta. Uskoen rakkauden olevan jotain, jota on tavoiteltava. Jonka eteen on tehtävä työtä. Jonka edessä on jopa uhrauduttava tai unohdettava itsensä.

Emme edes etsi rakkautta vaan etsimme sitä, minkä uskomme johdattavan meidät rakkauteen. Etsimme sitä polkua, jota kulkemalla tulemme onnellisiksi. Etsimme sitä juuri oikeaa elämän tanssikaveria, joka lupaa rakastaa meitä niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Etsimme syytä siihen miksi emme löydä sitä mitä haluamme. Etsimme sitä mikä meissä on viallista. Etsimme tarkoitusta. Etsimme elämäntehtävää. Etsimme sitä mikä meiltä puuttuu uskoen puuttuvan tekevän meistä kokonaisempia ja onnellisempia ihmisiä.

Etsimme, koska meitä vaivaa irrallisuuden tunne. Emme ole läsnä siinä mitä olemme. Kuka olemme. Emme ole läsnä itsessämme. Elämä tapahtuu, mutta se tuntuu tapahtuvan ulkopuolella. Elämä tapahtuu, mutta se ei tapahdu meissä. Se ikäänkuin koskettaa meitä, mutta ei jää pysyvästi olemaan läsnä.

Luulemme tietävämme mitä rakkaus on. Rakkaus on jotain sellaista, jonka saamme silloin, kun olemme tarpeeksi hyviä. Tarpeeksi täydellisiä. Vähemmän viallisia tai muuten rikkonaisia. Tiedämme, että rakkaus parantaa. Se eheyttää. Se tuo toivon ja lohdun sinne missä sitä ei ole. Mutta emme tiedä sitä miten löydämme rakkauteen.

Ja niin harhailemme pimeässä haparoiden ja etsien. Etsien sitä mikä meissä on koko ajan ollut valmiina odottamassa heräämisen hetkeä. Sitä hetkeä, kun alamme tulla tietoiseksi rakkaudesta. Siitä, että meissä on paljon muutakin kuin alati ajatteleva mielemme. Sitä hetkeä, kun rakkauden eteen rakentamamme suojamuurit alkavat murtua. Sitä hetkeä, kun ne alkavat murtua sisältäpäin.

Sinun sielusi on vanha ja viisas. Sielusi muistaa kaiken sen mitä sinulle on tapahtunut tämän elämän ja kaikkien edellisten elämiesi aikana. Sielusi muistot ovat henkikehosi energiassa. Sielusi ei syntynyt tänne maan päälle fyysiseen inkarnaatioon seisoskellakseen elämän tanssilavan vierustoilla. Se tuli tänne, jotta se voi kauttasi ilmentää sinussa  olevaa jumalaista voimaa; valon ja rakkauden energiaa. Se tuli tänne, jotta sinä voit muistaa sen mistä sinä olet kotoisin.

Tulit tänne maan päälle tuntemaan sen miltä tuntuu tuntea rakkauden energia fyysisessä olomuodossa. Tulit tänne oppimaan sen miten voit olla rakkaus. Sielusi muistaa sen mistä se on kotoisin ja mikä on sinun todellinen olemuksesi. Siksi sielusi kaipaa. Siksi sinäkin tunnet irrallisuutta, yksinäisyyttä ja erillisyyden tunnetta.

Sielusi tietää, että on olemassa toinenlainen tapa olla. Toisenlainen tapa tuntea. Toisenlainen tapa kommunikoida kaiken olevaisen kanssa. Egosi on toista mieltä. Se haluaa suojella sinua kaikelta siltä mikä saattaisi sinua satuttaa. Siksi se tempoilee, kipuilee ja  aiheuttaa kärsimystä. Se rakentaa esteitä, mielen kahleita. Se saa sinut tuntemaan itsesi pieneksi ihmiseksi. Se saa sinut tuntemaan itsesi ylisuureksi ihmiseksi.  Mutta ei egokaan tee sitä mitä se tekee siksi, että se on läpeensä paha. Egosi ei ole mitään muuta kuin kasvatuksen ja opitun kautta omaksuttu minäpersoona. Siksi kaikista egoistisinkin tarve saavuttaa hyväksyntää ja ihailua on pohjimmiltaan sitä samaa rakkauden etsimistä, joka on ohjannut sinutkin oman heräämisesi hetkeen.

Henkisessä heräämisessä on vain ihmisen oma, syvältä sisimmästä kumpuava orastava tietoisuus siitä, että on olemassa toisenlainenkin tapa elää tämä elämä. Toisenlainen tapa kulkea tämä elämäsi polku. Tunteet ovat tienviittojasi tällä polullasi. Sielusi kommunikoi tunteidesi kautta. Sydämesi on sielusi sija. Seuraa sen ääntä.

Kuva: Pixabay

LIFE BETWEEN LIVES® HYPNOOSIREGRESSIO

LIFE BETWEEN LIVES® HYPNOOSIREGRESSIO

Life Between Lives ® eli ”Elämä elämien välillä” -regressio jatkaa siitä mihin menneiden elämien regressio loppuu.

Life Between Lives ® eli LBL-regressio on syvässä transsitilassa tapahtuva matka henkimaailmaan. Siihen laajentuneen tietoisuuden tilaan missä olet sieluna, henkienergiana, fyysisten inkarnaatioidesi välillä.

LBL-Regression tarkoituksena on auttaa sinua pääsemään kosketukseen todellisen sieluolemuksesi kanssa, jotta ymmärrät paremmin nykyisen elämäsi tarkoitusta ja sielusi kehitystä.

LBL-regressio auttaa sinua ymmärtämään, että elämäsi ei ole sattuma.

Oman itsen kokeminen ikuisena, kuolemattoma sieluna vapauttaa elämään liittyvistä peloista ja tarjoaa mahdollisuuden suurempaan henkiseen kasvuun. Kokemus auttaa sinua näkemään elämäsi uudenlaisesta, korkeamman tietoisuuden näkökulmasta. Saat selvyyttä siihen miksi sielusi valitsi juuri ne lähtökohdat, ihmissuhteet ja haasteet, joita saatat kokea nykyisessä elämässäsi. Ymmärrät paremmin sen mitä sielusi tuli oppimaan tänne maan päälle.

Laajentuneen tietoisuuden tilassa, henkimaailman energiassa tapaat henkioppaasi, rakkaitasi ja korkeampia valon auttajia. Henkimaailman energiassa tunnet ehdottoman rakkauden, ykseyden ja eheytymisen.

LBL-Hypnoosiregressio antaa sinulle syvemmän ymmärryksen siihen mikä on sinun todellinen, ikuinen olemuksesi; kuolematon identiteettisi.

Tähän henkimaailman tilaan päästään yleensä tätä elämää edeltävän elämän kuoleman kokemuksen kautta. Varsinainen LBL-regressio kestää noin 3-4 tuntia. Jotta se onnistuu odotusten mukaisesti, sitä edeltää aina alustava menneiden elämien regressio (1 ½ – 2h). Tämä siksi, jotta voimme purkaa mahdolliset menneistä elämistä juontuvat tukokset ja karmalliset tunnelukot.

LBL-regression hinta 425e sisältää alustavan menneiden elämien regression ja varsinaisen LBL-regression.

Lisää tietoa LBL-hypnoosiregressiosta saat ottamalla yhteyttä s-postilla mervi@mervi-bergstrom.com.

LBL -hypnoosiregression kehitti edesmennyt tohtori Michael Newton. Hänen yli 30 vuotta kestänyt elämäntyonsä käsittää yli 7000 dokumentoitua LBL-regressiota. Newtonia pidetään henkisen hypnoosiregression uranuurtajana. Hän on julkaissut mm. Journey of Souls (Sielujen matka) ja Destiny of Souls -kirjat.

Olen ensimmäinen suomenkielinen Michael Newton Instituutin sertifioima LBL® Regressioterapeutti.