TAROT-KURSSI

TAROT-KURSSI

Tarot on niin paljon enemmän kuin ennustajan työkalu. Tarot voivat olla suurin opettajasi sielusi polulla, jos vain niin haluat.

Tarot kertoo mahdollisuutesi ja haasteesi. Tarot näyttää sinulle sen mitä voi tapahtua valintojesi seurauksena. Kun nostat kortteja, yhdistyt universaalin energian kanssa. Universumissa ei ole sattumia. On vain juuri sillä hetkellä nousevat kortit, jotka heijastavat sinulle takaisin rakkautesi, pelkosi ja unelmasi.

Jokaisella kortilla on tarina kerrottavana. Tarot on korttipakkaan piilotettu maailmankaikkeus.

Sinulla on nyt mahdollisuus kurkistaa tarotien maailmaan tarot-tulkintojen kesäkurssillani.

Kurssilla perehdymme kortteihin ja  siihen miten voit lukea niitä intuitiivisesti ilman opaskirjaa.

Voit olla aloittelija tai pitempään kortteja opiskellut. Opetan sinulle nopean ja helpon tavan kommunikoida intuitiivisesti korttien kanssa.

Tällä kertaa harjoittelemme myös korttien tulkitsemista. Zoomissa on mahdollisuus jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin. Tiedossa siis mukavia hetkiä ja kohtaamisia tarot-tulkintojen merkeissä.

Jos haluat oppia lisää taroteista ja saada tulkintoihisi varmuutta, tule mukaan rentoon seuraan, jossa voit turvallisessa ilmapiirissä availla omia intuitiivisia tuntojasi.

Kurssi tapahtuu Zoomin kautta verkossa kolmena (3) tiistaina seuraavasti; 4.6., 11.6. ja 18.6. 2024 klo 18-20.30. Lähetyksistä jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset 2.6. 2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen

mervi@mervi-bergstrom.com.

SOUL HEALING -HENKINEN KASVUOHJELMA

SOUL HEALING -HENKINEN KASVUOHJELMA

Syntyessämme tänne henkinen yhteytemme on puhdas. Kehityksen ja kasvamisen myotä tuo yhteys katoaa. 

Hukkaamme sielumme äänen, intuitiomme, jonnekin taka-alalle, koska emme osaa tulkita sitä. Annamme ajattelevalla mielelle vallan ohjata elämäämme, koska kuvittelemme ajatustemme olevan totta. 

Emme ole vain tukahduttaneet intuitiota, vaan olemme myös tukahduttaneet tunteitamme. Olemme säilöneet ne alitajuntaan, koska emme ole voineet, osanneet tai uskaltaneet käsitellä niitä. Nuo tunteet ovat pelottavia, hävettäviä tai vain liian kipeitä surun, pettymyksen ja rakkaudettomuuden tunteita, jotka heijastuvat energiastamme  vetäen puoleensa olosuhteita, ihmissuhteita ja tilanteita.

Nuo alitajuntaan hautautuneet käsittelemättömät tunteet ovat itse asiassa se kuuluisa ”karma”, koska ne ohjaavat elämää tiedostamattomalla tasolla vahvemmin kuin mikään tietoisen mielen ajatus tai affirmaatio.

Ja kuitenkin – meissä on osa jumaluutta, joka pyrkii vapaaksi. Tuo jumalainen osa on sielumme, joka ei tullut tänne maan päälle elämään kärsimyksen ja negatiivisuuden täyttämää elämää. Sielu haluaa ihmiselle onnellisuutta, runsautta ja vapautta, koska tämä on se mistä sielu on lähtöisin. Tämä on sielun todellinen olemus.

Tämä kuudesta (6) webinaarista koostuvan Soul Healing -ohjelman tarkoituksena on johdattaa sinut sinne missä alat aistia oman todellisen minuutesi; sielusi äänen.

Kun vapautat alitajunnassasi olevia elämääsi tiedostamattomalta tasolta ohjaavia tukahdettuja tunteita, alat  erottaa intuitiosi  johdatuksen mielesi sanahelinästä.

KUN TUOT VALOON SEN MIKÄ ON OLLUT PIMEYDESSÄ, ALITAJUNTASI MUODOSTUU LÄPINÄKYVÄKSI. SINUN ON HELPPO TUNNISTAA JOHDATUS.

Hyväksyt itsesi ja elämäsi etkä enää taistele sitä vastaan. Vapaudut tuntemaan tunteita aidosti. Ajatuksesi muuttuvat positiivisemmiksi, koska mielesi ei enää värity käsittelemättömien tunteiden negatiivisella energialla. Uskallat rohkeasti kulkea omaa polkuasi toteuttaen sitä mitä sielusi tuli tänne maan päälle ihmisen hahmossa luomaan.

Mikä tahansa sinun tarinasi on, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Voit osallistua kurssin webinaareihin livenä tai katsoa ne omassa rauhassasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Webinaareissa tutustumme kulloinkin käsiteltävänä olevaan aiheeseen ja ohjauksessani hiljennyt kulloisenkin webinaarin teeman mukaiseen eheyttävään syvämeditaatioon. Webinaareista jää tallenteet.

HENKINEN KASVU -TEEMAT:

MUUNTUNEET TIETOISUUDENTILAT

Tutustumme ihmisen mieleen, muuntuneisiin tietoisuudentiloihin ja hiljentymiseen. Miksi nämä tilat ovat niin tärkeitä eheytymisessä ja henkisessä kehityksessä?

SYDÄNKESKUKSEN AVAUTUMINEN JA SISÄINEN LAPSI

Puhumme surusta, yksinäisyydestä, sisäisestä lapsesta ja siitä kuinka sydänkeskuksen avautuminen johdattaa ihmisen itsensä rakastamisen ääreen.

ENERGEETTISTEN SITEIDEN KATKAISEMINEN

Kuka vie energiaasi? Keneen olet energisesti sidottu? Tutustumme chakroista lähteviin, toisissa ihmisissä kiinni oleviin näkymättömiin energiasidoksiin, jotka voivat ylettyä jopa tuolle toiselle puolelle. Opimme puhdistamaan ja suojaamaan energiakehomme.

TUNTEIDEN TUKOKSET JA KARMALLISET TUNNELUKOT

Sukellamme syvälle alitajuntaan hautautuneisiin tunteisiin ja siihen miten tukahdetut tunteet vaikuttavat emotionaaliseen, psyykkiseen ja jopa fyysiseen hyvinvointiin. Tunnemme, irtipäästämme ja eheydymme.

SIELUN SIRPALOITUMINEN JA SIELUN VOIMAN MENETYS

Shamanismin mukaan ihminen sielu pirstaloituu silloin, kun hän kokee jotain sellaista mitä ei voi käsitellä tunteiden, mielen tai kehon tasolla. Pirstaloituminen aiheuttaa voiman menetyksen. Shamanistisen, voimakkaan meditaationi avulla otat yhteyden voimaeläimeesi, henkimaailman auttajiisi ja palautat voimaasi.

SIELUNTEHTÄVÄ JA MENNEET ELÄMÄT

Tutustumme siihen mitä sieluntehtävä tarkoittaa ja vahvistamme intuitiivista yhteyttäsi sieluusi voimallisen Soul Healing -chakraregressioni avulla.

Tervetuloa mukaan, jos ylläoleva resonoi sinulle. Mitään suorituspaineita ei ole.

KURSSIN HINTA & ILMOITTAUTUMINEN

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan netissä Zoomin kautta. Webinaareista jää tallenteet. Koulutuksella on oma suljettu ryhmä facebookissa.

Aloitamme torstaina 21.3.2024 klo 18.00 – 21.00.

Seuraavat webinaarit ovat seuraavasti: 4.4., 18.4., 2.5., 16.5. ja 30.5.2024 klo 18-21.

Tämän kuudesta (6) webinaarista koostuvan kasvuohjelman hinta on 375 euroa tai erissä 3 x 125e.

Ilmoittautumiset/tiedustelut osoitteeseen:

mervi@mervi-bergstrom.com

Kanavoinnin oppikurssi alkaa 20.1.2024

Kanavoinnin oppikurssi alkaa 20.1.2024

Kanavointi ei ole vain harvojen ja valittujen etuoikeus. Jokaisen on mahdollista lähteä avaamaan ja vahvistamaan yhteyttään rakkauteen ja valoon.

Kanavoinnin energia on rakkauden energiaa. Mitä enemmän avaudut rakkaudelle, sitä enemmän kanavasi avautuu. Mitä enemmän kanavasi avautuu, sitä enemmän selväaistisi herkistyvät. Aurasi ja chakrojesi energia laajenee ja intuitiivinen yhteytesi syvenee.

Kanavointi auttaa sinua ymmärtämään omaa sielunpolkuasi ja sielusi oppiläksyjä. Ymmärtämisen ja hyväksymisen kautta sinulle avautuu mahdollisuus anteeksiantamiseen ja sielun eheytymiseen.

MITÄ KANAVOINTI ON

Kanavointi on korkeammin värähtelevän energian välittämistä ja muuttamista sellaiseen muotoon, jotta siitä on apua täällä maan päällä. Kanavointi voi siten olla viestin välitystä tai parantavan energian kanavana olemista. Kanavoinnissa voidaan vastaanottaa tietoa korkeimmalta minältä, henkioppailta, enkeleiltä tai muilta korkeamman energianvärähtelyn muodossa olevilta.

 

Jokainen ottaa tietoa vastaan omalla tavallaan sen mukaan mikä selväaisteista on hallitsevin. Tieto ”maadoitetaan” selväaisteissa selväkielelle erilaisen ilmaisun kautta (puhe, laulu, kirjoittaminen, maalaaminen tms.) tai se kanavoidaan parantavana energiana esimerkiksi käsien kautta.

KURSSIN RAKENNE

Tämä kanavoinnin oppikurssi on sekoitus teoriaa ja käytännön meditatiivista harjoittelua. Annan sinulle runsaasti työkaluja itsenäiseen harjoitteluun ohjattujen meditaatioiden muodossa. Pariharjoittelua tällä kurssilla ei ole.

”Journaling” eli päiväkirjan kirjoittaminen kuuluu kurssille. Intentioni on auttaa sinua avaamaan omaa henkistä polkuasi ja yhteyttäsi rakkauden valoon. Säännöllinen päiväkirjan kirjoittaminen avaa yhteyttäsi intuitioosi. Oivallat elämäsi teemoja ja saat ohjausta esittämiisi isoihin kysymyksiin.

MODUULI YKSI: MUUNTUNEET TIETOISUUDEN TILAT

Miksi hiljentyminen on kanavoinnin ja henkisen kehityksen perusta.

Miten kommunikoit alitajuntasi kanssa ja avaat intuitiivista yhteyttäsi.

MODUULI KAKSI: HENKIKEHON ENERGIA JA YHTEYS

Miksi kanavoinnissa ja näkemisessä auran ja chakraenergian värähtelytason avaaminen ja laajentaminen on tärkeää.

Miksi tunteilla on väliä ja miksi rakkauden energia on se portti, jonka kautta opimme tuntemaan sielumme energian.

Miten voit itse vaikuttaa omaan energiaasi ja nostaa sen värähtelytasoa.

MODUULI KOLME: SIELUNTÄHTICHAKRA JA KORKEIMMAN MINÄN KANAVOINTI

Mikä on korkein minä ja miten tiedostat sen johdatuksen.

Miten avaat sieluntähtichakrasi energiaa, jotta henkiset kykysi aktivoituvat.

MODUULI NELJÄ: HENKIMAAILMAN JA HENKIOPPAAN KANAVOINTI

Miten vahvistat yhteyttäsi henkioppaaseesi, enkeleihin ja muihin rakkauden korkeavärähteisessä olomuodossa oleviin henkimaailman auttajiin.

Kuka ja mikä on henkiopas. Miten otat yhteyden oppaaseesi.

Mitä on meediointi.

MODUULI VIISI: SIELUTIETOISUUDEN KANAVOINTI ELI AKAASISET AIKAKIRJAT

Onko jonnekin universumissa tallennettuna astraalitason energian muodossa kooste kaikkien sielujen ajatuksista, tapahtumista ja tunteista.

Miten avaat sielusi tietouden Akaasissa aikakirjoissa. Mikä on tehtäväsi täällä maan päällä.

Mikä on karma ja karmalliset tunnelukot. Miten voit parantaa karmasi.

MODUULI KUUSI: LUOMISVOIMAN KANAVOINTI

Mikä on tämä kruunuchakrasta alaspäin virtaava energiavirta, jota myös Avatar-energiaksi kutsutaan.

Miten chakrojen tukokset ja epätasapaino vaikuttavat manifestointiin. (Huom. Jos olet ollut Chakrat – sielunpeilit kurssillani, avaan siellä sydänchakran kohdalla tätä luomisvoiman virtausta)

Miten linjaat oman luomisvoimasi universaalin energian kanssa, jotta vetovoiman laki toimii.

Kurssi luotaa syvälle kanavoinnin ja siten henkisen kehityksen peruskäsitteisiin. Opetukseni on lämpimän maanläheistä. Avaan käsitteitä oman mediaalisen ja menneiden elämien regressioterapeutin rooleissa saamani kokemuksen ja tiedon kautta. Olen tukenasi koko kurssin ajan. Sinulla on myos mahdollisuus liittyä facebookin salaiseen opetusryhmääni.

Kurssi alkaa lauantaina 20.1.2024  ja kestää kuusi kuukautta. Seuraavat luennot ovat lauantaisin klo 11.00-14.00 17.2., 16.3., 13.4., 11.5. ja 15.6.2024.  Luennot tapahtuvat Zoom-palvelimen kautta ja kestävät noin kolme tuntia kerrallaan.

Ei hätää, jos et ehdi aina paikalle. Saat aina s-postiisi videolinkin, jonka voit katsoa myöhemmin silloin kun sinulle sopii. Voit myös tallentaa videon omalle laitteellesi.

Jokaiseen moduuliin kuuluu yksi tai kaksi ohjattua meditaatiota. Voit kuunnella meditaatioita erillisellä audioalustalla, jonne saat pääsyn. Meditaatiot ovat myös tallennettavissa mp3-muodossa omalle laitteellesi. Lisäksi saat bonuksena äänitteitä Intuiviivinen näkeminen -kurssiltani. Tuolla kurssilla on hyvää perustietoa yhteyden avaamisesta, selväaisteista, näkemisestä ja tulkintojen tekemisestä.

KURSSIN HINTA & ILMOITTAUTUMINEN

Kurssin hinta on kertamaksulla 450e. Voit myos maksaa osamaksulla 6 x 75e. Ensimmäisen erän tai koko summan on oltava maksettuna ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen:

mervi@mervi-bergstrom.com

Onko sinulla parantajan haava?

Onko sinulla parantajan haava?

Oletko henkinen ihminen, joka pelkää tulla esiin henkisyytensä kanssa? Tai oletko henkisen työn tekijä, jota pelottaa olla liian näkyvästi esillä?

Jos kuulostaa tutulta, saatat kantaa kehosi energiassa jostain edellisestä elämästäsi jäänyttä karmallista muistijälkeä, ns. “parantajan haavaa”, healer wound englanniksi

Menneen elämän käsittelemättä jäänyt trauman kokemus on jättänyt muistijäljen sielun energiaan. Koska sielun energia ei koskaan kuole vaan siirtyy yhdestä inkarnaatiosta toiseen, se myös kantaa mukanaan eri inkarnaatioiden aikana kertyneen tiedon uuteen kehoon. Karmalliset, käsittelemättä jääneet muistijäljet alkavat aktivoitua henkisen kehityksen myötä.

Aktivoituessaan muistijälki aiheuttaa chakroissa tukkoisuutta ja epätasapainoa. Intuitiiviseti herkälle näkijälle tai parantajalle tälläiset henkikehon energiassa olevat traumoista kertovat muistijäljet näkyvät harmaina tai mustina laikkuna tai ne tuntuvat jähmeältä, tukkiintuneelta energialta.

Parantajan haava on muisto menneisyydestä, jolloin jossain sielusi inkarnaatiossa jouduit vakaumuksesi, parantajan tai näkijän työsi takia ihmisten tai auktoriteettien silmätikuksi. Ehkä sinua pilkattiin, kivitettiin, karkoitettiin yksinäisyyteen, vangittiin, kahlittiin tai ehkä jopa koit epäoikeuden mukaisen elämän päättymisen.

Parantajan haava muodostaa blokin oman henkisen kutsumuksen ja sen toteuttamisen välillä. Haava aiheuttaa pelkoa siitä, että tässäkin elämässä tulee samalla lailla ivatuksi, pilkatuksi ja tuomituksi. Se aiheuttaa epäluottamusta omiin kykyihin, pelkoa astua esiin valovoimaisena henkisenä ihmisenä, auktoriteetin pelkoa, taloudellista niukkuutta, esillä olemisen pelkoa ja halua aina miellyttää muita ihmisiä.

Kohtasin oman parantajan haavani menneiden elämien regressiokoulutuksessa vuonna 2011. Tehdessämme regressioharjoituksia, löysin itseni pienen keskiaikaisen irlantilaisen kylän torilta hirttolavalta. Olin noin 13-14 vuotias, jotenkin vajavainen lapsi. Tuossa elämässä hevoset olivat ystäviäni. Ymmärsin eläimiä telepaattisesti ja minusta tuntui, että pystyin parantamaan niitä. Omituisuuteni takia kyläläiset pelkäsivät minua ja uskoivat minulla olevan pahan silmän. He päättivät hirttää minut noitana. Hirtetyksi tuleminen selitti sen miksi olin nuoresta saakka kärsinyt pahoista niskakivuista. Niskani tunnistaa vieläkin negatiiviset energiat helposti.

Parantajan haava, kuten muutkin karmalliset muistijäljet avautuvat helpoiten menneiden elämien regressiossa. Vuosien aikana olen voinut auttaa lukuisia henkisiä ihmisiä kohtaamaan ja eheyttämään omansa.

Parantamalla menneisyyden emme vain eheytä henkikehon energiaa vaan vapautamme itsemme toteuttamaan sen mitä olemme sieluna luvanneet täällä maan päällä tehdä. Maailma tarvitsee parantajia, näkijöitä, meedioita, henkisen kutsumuksensa ilmentäjiä.

 

KOULUTUS ALKAA 27.1.2024

KOULUTUS ALKAA 27.1.2024

Ohjatut meditaatiot ovat tuttuja henkisessä kehityksessä oleville. Tiedämme miten rentouttavaa ja eheyttävää on rauhoittua kuuntelemaan turvalliselta kuulostavan ohjaajan ääntä. Kuinka meditaatio-ohjaajan sanat, puheen hypnoottinen rytmi ja taustalla soiva meditatiivinen musiikki nopeasti keinuttavat muuntuneeseen tietoisuuden tilaan. Tilaan, jossa energia laajenee, intuitio vahvistuu ja holistinen hyvinvointi syntyy.

Ohjatulla meditaatiolla voidaan saada aikaan positiivista muutosta ja henkistä hyvinvointia. Ohjatut meditaatiot ovat kuin aikuisten satuja; niillä voidaan aktivoida lempeästi ihmisen mielikuvitusta, visualisointikykyä ja luovuutta.

Nyt sinulla on mahdollisuus perehtyä ohjatun meditaation hyötyihin henkisen kasvun- ja hyvinvoinnin työvälineenä. Opit laatimaan ja ohjaamaan ammattitaidolla räätälöityjä mielikuvaohjauksia sekä yksilöille että ryhmille.  Meditaatio-ohjaajana voit vetää meditaatiopiirejä, rentoutushetkiä, kasvuryhmiä ja henkisiä iltoja. Ohjatut, räätälöidyt meditaatiot sopivat erinomaisesti lisäpalveluksi reikihoidon tai muun palvelun lisäksi.

 

KOULUTUKSESSA KÄSITELLÄÄN:

 • Holistinen hyvinvointi – keho, mieli ja sielu
 • Muuntuneet tietoisuuden tilat
 • Meditointi, rentoutuminen, mindfulness
 • Henkiset mielikuvaohjaukset, rentoutusohjaukset, hyvinvointiohjaukset
 • Suggestiot, voimalauseet, affirmaatiot, hypnoottinen kieli
 • Ohjaustaidot, äänenkäytto, vuorovaikutus
 • VAKOG-aistikanavat & visualisointi
 • Henkinen kasvu, sydäntietoisuus, chakrat, manifestointi
 • Ohjausten kirjoittaminen, ryhmien ohjaaminen
 • Meditaatio-ohjausten käsikirjoitukset (10 kpl)
 • Harjoitukset ja opinnäytetyo (jätettävä koulutuksen jälkeen)

Koulutus sisältää viisi (5) koulutuspäivää, jotka tapahtuvat Zoom-palvelimen kautta. Koulutukseen on siten mahdollisuus osallistua mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Koulutuspäivistä jää videotallenteet.

Jokaiseen koulutuspäivään kuuluu teoriaa ja pariharjoitteluna tehtäviä rentoutus- ja ohjausharjoituksia. Koulutuspäivien lisäksi koulutukseen kuuluvat itsenäiset harjoittelut (väh. 20h) kurssikavereiden kanssa. Meditaatio-ohjausten käsikirjoitukset (10 kpl) sisältyvät koulutukseen. Harjoituksista koostetaan opettajalle  joka kuukausi kirjallinen palaute.

Lopputyonäyte koostuu omasta ohjauksen käsikirjoituksesta ja ohjausnäytteestä.

Koulutuksen aikataulu 2024:

27. & 28.1., 24.2., 23.3. ja 27.4. klo  10.00-17.00

Koulutuksen hinta on 750e joko kertamaksuna tai erissä 5 x 150e.

Ilmoittautumiset/tiedustelut osoitteeseen

mervi@mervi-bergstrom.com

Koulutuksesta saa todistuksen ja oikeuden käyttää nimitystä

MB Training Academy:n kouluttama MEDITAATIO-OHJAAJA (edellyttää, että opinnäytetyo on hyväksytty).

 

Miten menneet elämät vaikuttavat nykyiseen elämään?

Miten menneet elämät vaikuttavat nykyiseen elämään?

Olemme tuoneet henkikehomme energiassa menneiden elämien muistot tähän elämään. Jossain vaiheessa nuo muistijäljet alkavat aktivoitua, jotta voimme käsitellä niiden taustalla olevat syyt. Käsittelemättominä ne aiheuttavat energiakeskuksissa tukoksia. Nuo muistijäljet näkyvät intuitiiviselle silmälle henkikehossa tummina laikkuina.

Lapsuuden traumaattiset kokemukset, mahdollinen kaksoisliekkisuhde, myohemmin elämässä tapahtuvat elämän muutokset ja sairaudet aktivoivat muistijälkiä. Heräillessään ihminen yleensä kokee henkisen heräämisen ja alkaa aktiivisesti etsiä tietoa ja tietäjiä, jotka voivat auttaa häntä prosessoimaan sen mitä hänessä tapahtuu. Emme edes aina ole tietoisia siitä mitä tapahtuu. Elämässä myllertää, sydämessä myllertää, sielussa myllertää.

Niin vaikeita ja haastavia kuin nämä ihmissuhteiden ja tilanteiden kautta eteemme tuodut oppimisen kokemukset ovatkin ihmismielen käsittää, meitä ohjataan kuitenkin sielun tasolla. Sielu ei tullut tänne maan päälle seisoskellakseen elämän tanssilattian reunustoilla. Se tuli, koska haluaa fyysisen ihmisen kautta ilmaista energiaansa ja luomisvoimaansa. Ainoa mikä sitä estää, on nuo menneisyyden muistijäljet. Noita muistijälkiä voimme siten kutsua niiksi kuuluisiksi oppiläksyiksi. Niiksi tiedostamattomalla tasolla oleviksi karman taakoiksi, jotka meidän tulisi parhaan ymmärryksemme mukaan puhdistaa tämän elämän aikana.

Menneiden elämien matka ei siten ole vain turistimatka johonkin toiseen aikaan ja paikkaan katsomaan sitä keitä olemme olleet ja mitä olemme tehneet.

Menneiden elämien matka on matka sinne mistä loytyy syy siihen miksi meillä on esimerkiksi joku blokki. Henkisen tyon tekijoillä se voi olla ns. parantajan haava. Moni henkisen tyon tekijä on roihunnut roviolla jossain elämässään tai tullut ihmisten pilkkaamaksi kylänsä ulkopuolella eläväksi erakoksi. Muistijälkenä oleva pelko siitä mitä saattaa tapahtua, jos omistautuu henkiselle tyolleen aiheuttaa blokkeja, jotka puolestaan aiheuttavat emotionaalista, psyykkistä ja taloudellista ahdistusta.

Joku selittämäton negatiivinen tunne tai phobia kuten pimeän tai ahtaan paikan kammo voi juontaa juurensa jostain menneen traumaattisesta tapahtumasta, jonka jälkiseuraukset vieläkin tuntuvat tässä elämässä. Esimerkiksi selittämäton surun tunne saattaa muistuttaa siitä miltä tuntui menettää itselle jotain tärkeää jossain toisessa ajassa ja paikassa. Tai ehkä se muistuttaa siitä miten elämää ei saa tuhlata.

Ehkä pimeän pelkoon tai ahtaan paikan kammoon loytyy syy jostain aikaisemmassa elämässä tapahtuneesta. Mitä tapahtui sellaista, joka jätti niin vahvan muistijäljen henkikehon tunnekehoon, että se vieläkin aktivoituu tässä elämässä? Historia kertoo meille siitä kuinka kurjia ja julmia ihmiset ovat olleet toisiaan kohtaan. Ehkä syyttomänä tuomituksi tuleminen ja ikkunattomaan vankityrmään heittäminen eivät tuntuneet kovin kivoilta tapahtumilta. Ehkä niistä jäi pahat haavat henkikehon energiaan, jotka tässä elämässä muistuttavat olemassaolostaan.

Kaikki ei kuitenkaan ole kamalaa menneissä elämissä ja yllä olevatkin ovat vain esimerkkejä. Menneitä elämiä on niin monia ja niin erilaisia kuin on ihmisiäkin. Jokaiseen sielun tarinaan mahtuu monta tarinaa. On niissä paljon hyvääkin. Voimme matkata vaikka johonkin onnelliseen tapahtumaan tai loytää unohdetun kyvyn, lahjan. Niin moni suomalainen on jossain elämässään hoitanut yrteillä tai käsillään. Ei siis mitenkään omituista, että sielu on halunnut syntyä uudelleen sinne missä on vielä puhdasta luontoa ja mahdollisuus aktivoida piilevinä olevat tiedot ja taidot.

MIKSI CHAKRAT OVAT HENKISEN HYVINVOINNIN LÄHDE?

MIKSI CHAKRAT OVAT HENKISEN HYVINVOINNIN LÄHDE?

Sinulle on varmaan tuttua se kuinka henkikehon energian värähtelytasoa nostamalla saavutamme puhtaamman yhteyden valon auttajiin?

Samalla tavoin halutessasi manifestoida jotain, voit oman energiasi voimalla luoda haluamasi tänne maan päälle. Se onnistuu tietysti parhaiten silloin, kun henkikehosi energia säteilee sinusta rikkaana runsauden energiana.

Mutta entä, jos yhteys pätkii eikä manifestointikaan onnistu? Missä syy ja mitä sille voi tehdä? Pitääkö vaan jaksaa uskoa vahvemmin ja harjoittaa kiitollisuutta enemmän?

Chakrat ovat kiinnostaneet minua oman kehitykseni alkuvaiheilta saakka. Tutustuin niihin kunnolla ensi kertaa mediaalisessa kehityspiirissä yli 10 vuotta sitten. Opetusmeedio avasi aina yhteisen meditaatiopiirin ns. avaamalla chakrat. Tämä on edelleen se mitä minäkin opetan intuitiviisen näkemisen kurssillani.

Tämän jälkeen chakrat tuotiin eteeni tulkinta-asiakkaitteni henkikehojen energiassa. Ymmärsin, että pystyin intuitiivisesti näkemään ja tuntemaan heidän chakrojaan tukkivat emotionaaliset tukokset. 

Chakroista löytyy niin paljon. Niissä on syyt niin haastaville ihmissuhteille kuin elämää hankaloittavalle niukkuusajattelulle. Se mikä on aikoinaan aiheuttanut henkikehon alimman chakran, juurichakran energian tukkiutumisen sen kehitysvaiheessa elämän ensimmäisen seitsemän ikävuoden aikana, vaikuttaa juurichakran jälkeen kehittyviin ylempiin chakroihin. Tukkiutuminen aiheuttaa pelkoa, turvattomuuden tunnetta ja huolienergiaa. 

Juurichakraan kehitysvaiheessa syntyneet energian tukokset vaikuttavat seuraavaksi kehittyvään tunteiden keskukseen, sakraalichakraan, joka heilahtaa pois tasapainosta. Samoin sakraalichakran jälkeen kehittyvä ihmisen itsetunnon ja kehollisen intuitiviisuden Solar plexus -chakran epätasapaino aiheuttaa erillisyyden ja voimattomuuden tunnetta. Solar plexus voi myos yrittää kompensoida alempien kahden chakran epätasapainoa  hakemalla turvaa ja emotionaalista tasapainoa haalimalla ympärilleen materiaa, mainetta tai muuten vaan pullistamalla oman egonsa ulos. 

Alimpien kolmen chakran tukkoisuus saa etsimään vahvistusta oman itsen ulkopuolelta. Ihmiselle on tärkeää se mitä muut ajattelevat hänestä ja hänen on vaikeaa vetää omat rajat. Alempien chakrojen energia vaikuttaa ylempänä olevaan sydänchakraan minkä energia heijastuu niin ihmissuhteisiin kuin oman itsen hyväksyntään ja itsensä rakastamiseen. Kuten eräs oppilaani viisaasti asian kiteytti; ”Se mikä on sisältä rikki, ei ulkopuolelta korjaannu”.

Sydänchakraa seuraava kapea itseilmaisun keskus, kurkkuchakra kokee alempien chakrojen kokemuksien tukahduttavan sen luonnollisen ja terveen itseilmaisun tarpeen. Alempien chakrojen erillisyyden tunne ja negatiivisten tunteiden muodossa manifestoituva pelkoenergia värittävät kahden ylimmän chakran energiaa ja siten yhteyttä oman Korkeimman minän kanssa. 

Jotta saavutetaan puhtaampi yhteys ja runsaampi energian laatu, on tultava tietoiseksi siitä mikä tukkii energian. Se tapahtuu chakratyon, meditaatioiden ja positiivisten suggestioiden avulla. Tulemalla tietoiseksi tukoksista, negatiivinen muutetaan positiiviseksi. Elämään astuu anteeksianto, hyväksyntä ja itseluottamus. 

Jos kaipaat apua ja intuitiivista ohjaustani henkiseen hyvinvointiisi ja henkikehosi energiaan, ota yhteyttä 

mervi@mervi-bergstrom.com.

Henkinen ohjaus 95e/tunti.
Kuva: Pixabay
MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOP 30.10.2023

MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOP 30.10.2023

Oletko koskaan miettinyt sitä kuka ja missä olet ollut aikaisemmissa sielusi elämissä?

TERVETULOA MUKAAN SIELUNPOLKUA VALOTTAVAAN MENNEET ELÄMÄT -WORKSHOPPIIN

maanantaina 30.10. klo 18.00

Illan aikana avaan menneitä elämiä ja sitä miten sielun kytkyt kulkevat yhdestä elämästä toiseen niin kauan kunnes ymmärrämme niiden sanoman.

Tutustumme sielun vaellukseen ja karmallisiin tunnelukkoihin. Miksi tietyt teemat vain toistuvat ja toistuvat? Miksi jotkut ihmiset tuntuvat niin tutuilta aivan kuin olisimme tunteneet heidät aina? Mikä tarkoitus tällä kaikella on ja miten voin parantaa karmaani?

Illan lopuksi ohjaan koko ryhmälle yhteisesti menneiden elämien meditaation. Ohjaan sinut rentouttavalle mielikuvamatkalle, jonka aikana palaat johonkin toiseen aikaan ja paikkaan, johonkin sielusi onnelliseen muistoon.

Me kaikki tarvitsemme onnellisia muistoja. Siinä missä menneistä elämistä voidaan löytää selitys elämää vaivaaville haasteille, sieltä voidaan myös palauttaa tietoisuuteen voimaannuttavia, sielun tehtävää ja tarkoitusta selittäviä onnellisia muistoja.

Muistoja, jotka muistuttavat meitä todellisesta sielumme olemuksesta, valosta ja rakkaudesta.

Workshop tapahtuu Zoomin kautta ja siitä jää videotallenne. Lisäksi saat kuunneltavaksi valmisteluna workshoppia varten Sisäinen viisaus -meditaation.

Workshopin kesto noin 2.5 tuntia.

Workshopin hinta on 50e.

Ilmoittautumiset: mervi@mervi-bergstrom.com.

Olen ohjannut menneiden elämien regressioita vuodesta 2011. Intohimoni sielun elämää kohtaan heräsi kokiessani regressiokoulutuksessa todella vahvan menneiden elämien muiston noitavainojen Irlannista. Olen myos Suomen ainoa, arvostetusta Michael Newton Instituutista valmistunut, Life Between Lives -regressio-ohjaaja.

MANIFESTOINNIN KURSSI

MANIFESTOINNIN KURSSI

Mitä, jos voisit manifestoida enemmän onnellisuutta ja runsautta elämääsi?

Torstaina 29.6. starttaa  kaksiosainen MANIFESTOINNIN kurssini.

Kerron sinulle miten voit avata oman visualisoinnin voimasi, jotta voit sen avulla luoda elämääsi positiivista muutosta.

Ajatukset ovat voimakkaita, mutta visualisoinnin voima on ajatuksiakin voimakkaampaa, koska alitajuntasi kommunikoi mielikuvien kautta.

Jotta voit vetää universaalista energiasta puoleesi sen mitä sinä haluat, sinun tulee heijastaa unelmiesi mielikuvat alitajuntasi valkokankaalle. 😊

Tapaamme Zoomissa kahtena torstaina 29.6. ja 6.7. 18-20.

Webinaareista ja kurssilla käytettävistä manifestointimeditaatioista jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset mervi@mervi-bergstrom.com

TAROT-KURSSI

TAROT-KORTTIEN TAIKAVOIMAA

Tarot on niin paljon enemmän kuin ennustajan työkalu. Tarot voivat olla suurin opettajasi sielusi polulla, jos vain niin haluat.

Tarot kertoo mahdollisuutesi ja haasteesi. Tarot näyttää sinulle sen mitä voi tapahtua valintojesi seurauksena.

Kun nostat kortteja, yhdistyt universaalin energian kanssa. Universumissa ei ole sattumia. On vain juuri sillä hetkellä nousevat kortit, jotka heijastavat sinulle takaisin rakkautesi, pelkosi ja unelmasi.

Jokaisella kortilla on tarina kerrottavana. Tarot on siten korttipakkaan piilotettu maailmankaikkeus.

❤️ Mystisyys.

❤️ Maagisuus.

❤️ Manifestointi.

Niin ylhäällä kuin alhaalla kuten Maagikko-korttikin meille haluaa kertoa.

Tarot on totuudellinen peili kaikelle sille mitä olet ja mitä haluat olla.

Sinulla on nyt mahdollisuus kurkistaa tarotien maailmaan Tarotien taikavoimaa -kurssillani. Kurssilla perehdymme kortteihin ja siihen miten voit lukea niitä intuitiivisesti ilman opaskirjaa. Voit siten olla ihan aloittelija tai pitempään kortteja opiskellut. Opetan sinulle nopean ja helpon tavan kommunikoida korttien kanssa.

Opettelemme myös tekemään korteilla taikoja. Laitamme kortteihin hieman magiaa ja mystistä tähtipölyä. Tutustumme siihen miten tarotien avulla voidaan luoda vahvoja affirmaatioita ja manifestoida. Kuinka kortit voivat auttaa sinua visualisoimaan unelmasi todeksi.

Kurssi tapahtuu Zoomin kautta verkossa kolmena (3) tiistaina seuraavasti; 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 18-20. Lähetyksistä jää tallenteet.

Kurssin hinta on 89e.

Ilmoittautumiset 5.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com