Intuitiivinen Tunneterapia

Vaivaako sinua joku negatiivinen tunne, josta et vain osaa päästää irti?

Syynä voi olla energiaasi hautautunut käsittelemäton tunne,  tunnelukko, joka tiedostamattasi ohjaa energiaasi ja sinua.

Tunnelukot syntyvät menneisyyden negatiivisista kokemuksista ja niihin liittyvistä käsittelemättömistä tunteista. Tunne on  jäänyt tunnetaakkana energiakehoon. Tiedostamattomalla tasolla se vaikuttaa ajatuksiin ja käyttäytymiseen tilanteissa, jotka aktivoivat tuon alkuperäisen negatiivisen tunteen.

Negatiiviset tunteet kuten piiloitettu viha, syyllisyys, häpeä ja hylätyksi tulemisen pelko ovat tiivistä tunne-energiaa. Ne tukkivat energian vapaan virtauksen kehossa.   Ne voivat jopa manifestoitua fyysisinä oireina kuten pää- ja niskasärkynä, toistuvina flunssina ja ruoansulatuselimistön epätasapainona.

Tasapainoisessa tunnekehossa energia puolestaan virtaa esteittä ja ihminen voi henkisesti hyvin.

Sinulle on varmaan tuttua vetovoiman laki -käsite. Se miten ajatuksillamme ja tunteillamme  vedämme puoleemme sitä mitä haluamme. Jos energiassasi on negatiivisia tunnelukkoja, ne vetävät energiaa puoleensa vahvemmin kuin mitkään tietoisen mielen tasolla universumiin lähetetyt ajatukset. Kohdatessamme esimerkiksi perusturvallisuuteen liittyvät pelkomme, vapaudumme vastaanottamaan universumin runsauden energiaa.

Lähestyn ihmistä holistisesti - sielu, ruumis ja henki - ovat kaikki yhtä tärkeitä ja toimivat parhaiten yhdessä ihmisen korkeimmaksi parhaaksi, kun niiden energia on tasapainossa.

Käytän työssäni hypnoositerapeutin ja menneiden elämien regressiohoitajan koulutusta. Aina tunnelukot eivät tule tästä elämästä. Joskus ne ovat ns. karmallisia tunnelukkoja, jolloin pieni matka menneisyyteen on paikallaan.

Mitään paineita ei ole - ainoastaan rakkaudellista itsensä tutkiskelua ja matkaa omaan sisimpään, jotta energiaa kahlitsevat tunnelukot saavat luvan purkautua.

Jos sinulla on tunne, että sinulla on energiaasi ja elämääsi estäviä tunnetaakkoja, ole hyvä ja ota yhteyttä. Juttelen mielelläni kanssasi puolisen tuntia joko Skypessä tai facen mesessä. Tämä konsultointi on ilmainen.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos kaipaat apua tunteisiisi.

80e/kerta (sis. alv. 24%)

Yhteydenotot osoitteeseen: info@mervi-bergstrom.com