Sielun terapeutti

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni tutustumaan palveluihini ja kurssitarjontaani.

Elämääni on vaikuttanut neljä suurta kokemusta. Nuo kokemukset ovat tehneet minusta sen kuka minä olen ihmisenä ja minkälaista työtä teen.

Ensimmäisen kokemukseni koin yönä, jolloin täytin 17 vuotta. Sinä yönä edesmenneen äitini isä siirtyi toiselle puolelle. Sain ensimmäistä kertaa tuntea henkimaailman rakastavan läsnäolon. Aistin äitini energian, kun hän tuli hakemaan isoisääni. Uskon, että henkimaailman yhteyteni avautui tuona yönä.

Toinen kokemukseni tapahtui hypnoterapeutin sohvalla. Olin hakenut helpotusta ahdistavaan olooni. Minulla oli kolme pientä lasta ja vaativa kansainvälinen työ. Vuorokaudessa ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi tunteja. Parisuhdekin kipuili. Terapeutti ehdotti, että palaisimme takaisin siihen aikaan, mistä ahdistava tunteeni tuli. Hypnoosissa palasin takaisin hetkeen, kun olin 12-vuotias ja äitini hautajaisissa. Itkin rajusti eläessäni uudestaan tuon tapahtuman. Koin valtavaa helpotuksen tunnetta tuon kokemuksen jälkeen. En ollut ymmärtänyt miten syvällä tuo lapsen itkemätön tunnemuisto oli.

Kolmas kokemukseni tapahtui ollessani menneiden elämien regressio- koulutuksessa. Opiskelukollegani palautti minut edelliseen elämääni keskiajan Irlantiin. Tuossa elämässä minut hirtettiin. Sain omakohtaisesti kokea, miten tunnekehossa kannetut edellisten elämien tunnemuistot voidaan parantaa. Olin nimittäin kantanut tuon tunnelukon tähän elämään tuskallisten niska- ja pääkipujen muodossa. Katsomalla edellisen elämäni muistoa parantuivat teini-ikäisestä saakka vaivanneet kipuni.

Neljäs kokemukseni vei minut syvälle sieluni synkkään yöhön. Olin paininut jo kauan jaacobin painia henkisen yhteyteni ja arkiminäni kanssa. Tässä kriisissä masennuin ja jouduin tuntemaan itsestäni pois paljon negatiivisia tunteita. Noiden kuukausien aikana meditoin ja tein energiatyötä itseni kanssa. Kiinnostuin tosissani ihmisen chakra-energiasta. Siitä miten tunnekehon energiaan on lukkiutunut kaikki ne negatiiviset tunteet, joita ei ole pystytty tuntemaan. Oli kysymyksessä sitten tästä elämästä tulleet tai karmalliset tunnelukot.

Näinä päivinä työskentelen hypnoterapeuttina, intuitiivisena tunneterapeuttina ja henkisenä kouluttajana. Minulta hakevat apua monenlaiset ihmiset. Heitä kaikkia kuitenkin yhdistää yksi asia; halu ymmärtää mistä heidän negatiiviset tunnetilansa ja pelkonsa tulevat ja miten he voivat vapautua niistä. Autan ihmisiä eteenpäin heidän sielunsa polulla.

Olen kirjoittanut henkisestä kehityksestäni kirjassani ”Höyhenet polullani”.

Koulutus:

  • BA (Hons), Busines Studies
  • Hypnotherapy Practitioner Diploma
  • Advanced Certificate in Hypnotherapy with Past Life Regression
  • Certificate in Hypnotherapy Regression for Trauma Resolution
  • Professional Between Lives & Beyond Regression Diploma
  • Diploma in NLP, Certificate in EFT
  • Certificate in Discursive Empowerment
  • Spiritual Healing, The Healing Trust