Minusta

'Rakkaalla lapsella on monta nimeä' tuumasi savolainen mummoni usein ja hän taisi olla oikeassa siinä, kun nyt katson tätä elämääni taaksepäin ja kerron sinulle kuka ja mitä on Mervi Bergström. Olen kulkenut pitkän ja kivikkoisen polun henkisen kehitykseni kanssa. Ensimmäisen kosketuksen henkimaailmaan sain 17-vuotiaana sinä yonä, kun ukkini kuoli ja edesmennyt äitini tuli häntä vastaanottamaan.

Tuo rakkauden ja valon täyttämän erittäin korkeavärähteisen energian tunteminen on aina säilynyt kanssani ja tuon yön jälkeen en ole osannut pelätä kuolemaa.

Mutta meedioksi kehittymiseni ei ollut ihan yhtä korkevärähteinen ja itsestäänselvä asia vaikka se ehkä sitä olikin henkimaailman apulaisilleni. Suljin tuon toisen ulottuvuuden pois uran ja perheen takia ja keskityin arjen pyörittämiseen ja pätemiseen. Henkimaailma jatkoi koputtelua ja kuten vanha meedioiden keskuudessa tunnettu sanonta kuuluu 'Ovellesi koputetaan niin kauan ennen kuin sen uskallat avata' tarkoittaen sitä, että ne, joille tama tyo on annettu opiksi tässä elämässä, eivät siitä pääse kuin koira veräjästä. Olin vastahankainen ja uppiniskainen oppilas ja siksi ryvin henkisessä uppimetsässä hyvin kauan ennen kuin vihdoin annoin periksi Korkeimman Voiman johdatukselle ja opastukselle.

Olen selväkuuloinen, selvänäkijä ja ennen kaikkea selvätunteinen. Mitä tämä kaikki 'selvyys' tarkoittaa on sitä, että näen henget ja tapahtumat mielessäni siten kuin he minulle haluavat näyttäytyä. Tiedän, että jotkut asiat vaan ovat niin kuin ovat. Tunnen kivut ja sairaudet kehossani. Ja joskus jopa kuulen miten minulle puhutaan. Tuon tulkinnoissani ja kanavoinneissani läpi sen mitä tulkintaa pyytävälle halutaan antaa neuvoksi ja opastukseksi juuri sillä hetkellä.

Koulutukseltani olen kauppatiedeiden kandi, suggestioterapeutti. Olen myös opiskellut henkiparantamista meedion opiskeluiden ohella. Kotini on Englannissa, jossa olen viihtynyt melkein 25 vuotta.