Mitkä ovat ne Sinun alitajuiset negatiiviset uskomuksesi ja tunteesi? Ne, jotka estävät Sinua elämästä luovempaa, rikkaampaa ja onnellisempaa elämää?

Jos elämässäsi toistuvat samat epäonnistumisen teemat, vaikka rahan tai rakkauden kohdalla, sinun on aika tiedostaa miten uskomuksesi blokkaavat elämääsi.

Puhuttiinko sinun kotonasi niin, että raha oli vaikeaa? Oliko raha ja rahan puute häpeää tuottava asia? Kasvoitko aikuiseksi uskoen, että rahan ansaitseminen tai sen tekeminen on tosi iso ja vaikea juttu? Miten sinä puhut lapsillesi rahasta? Onko vastauksesi aina vaikka uuden nettipelin ostamiseen ”Minulla ei ole rahaa?” Miksi suhdaudut negatiivisesti rahaan? Mikä on se mitä uskot rahasta?

Entä mitkä ovat kokemuksesi rakkaudesta ja parisuhteista? Mitä uskot syvällä sisimmässäsi vastakkaisen sukupuolen luotettavuudesta? Arvostatko itseäsi tarpeeksi, jotta pystyt tuntemaan syvää kiintymystä ja ehdotonta rakkautta? Vai hallitseeko sinua ehkä sisäisen lapsesi hylätyksi tulemisen tunne? Roikutko läheisriippuvana mustasukkaisesti kiinni ihmisissä?

Vanhojen piintyneiden uskomusten ja tunteiden tiedostaminen on ensimmäinen askel matkalla omaan voimaan. Kun tietää, minkä kanssa tekee töitä, voi alkaa muuttaa asioita.

Muutos on mahdollista. Muutos on aina mahdollista. Ajatuksetkaan eivät ole kiveen kirjoitettu. On tieteellisesti todistettu, että aivoihin voidaan luoda uusia neuronien eli ajatusimpulssien kulkuratoja. Ajattelemalla uusia, positiivisia minäkuvaa vahvistavia ajatuksia niistä muodostuu uusi uskomus. Uusi ajatusten kulkurata. Uusi positiivinen minäkuva.

Voit siten aina valita mitä ajattelet rahasta. Voit samoin valita mitä ajattelet itsestäsi, rakkaudesta tai ihan mistä tahansa sinulle haasteellisesta elämän osa-alueesta. Aivot eivät osaa kertoa eroa. Ne suorittavat sen minkä niiden omistaja ohjelmoi ne tekemään. Edesmenneen Henry Ford’n sanoin;

“Whether you think you can or think you can’t, you are right”.

Muutos on omista vanhoista, aikansa eläneistä ajatusmalleista luopumista. Se on omista negatiivista uskomuksista ja tunnetiloista tietoiseksi tulemista. Kun opitut uskomukset ja menneisyyden tunnetaakat eivät enää kahlitse ajatuksia, ihmisen todellinen minä paljastuu kaiken sen alta mitä hän uskotteli itselleen olevansa.

Hän löytää itsessään piilevät voimavarat. Hän alkaa käyttää tuota voimaa siihen, että hän vetää puoleensa sellaista mikä parantaa elämän laatua. Hän alkaa luoda tulevaisuuttaan tässä hetkessä päästäen irti menneisyyden taakasta. Hän luo elämäänsä sen mitä hän haluaa, koska hän on totuudellinen itselleen.

Vaikka puhunkin tällä kurssilla sellaisesta isosta käsitteestä kuin sielun unelma, tämä kurssi on paljon enemmän kuin vetovoiman lain kurssi.

Sielun unelma on autenttisuutta. Se on sitä, että ei feikkaa itseään eikä feikkaa elämäänsä. Se on itselleen totuudellisena olemista. Se on sitä, että tietää omat rajansa. Se on sitä, että osaa sanoa ”ei”. Se on sitä, että tietää mikä on itselle hyväksi ja mikä saa tuntemaan onnellisuutta.

Sielun unelma ei ole uusi auto eikä muhkeampi lomamatka. Se ei myöskään ole enemmän fyrkkaa pankkitilillä. Se ei ole mitään noista asioista, joita yleensä lähdemme tavoittelemaan vetovoiman lain avulla.

Sielun unelma menee syvemmälle kuin vain ne ulkoiset raamit, joiden USKOMME tuovan meille onnellisuutta. Kyllä nekin saapuvat elämään silloin, kun ihminen lähtee linjaamaan omaa totuudellista olemistaan universumin kanssa. Ne saapuvat siksi, että ihmisen ajattelutapa muuttuu. Pelkoenergian hallitsema uskomus ”Jos en saa sitä mitä haluan, en ole onnellinen” vaihtuu korkeampivärähteisempiin kiitollisuuden ja arvostuksen energioihin.

Ihan puhdasta kvanttifysiikkaa. Energia vetää puoleensa aina samanlaista energiaa.

Jos kertomani resonoi sinulle, kurssini voisi auttaa sinua eteenpäin. Kurssillani kerron sinulle, mitä voit tehdä oman muutoksesi eteen. Annan sinulle ajattelemisen aihetta. Laitan sinut kyseenalaistamaan sen kuka sinä olet.

Käsittelen johdannoissani seuraavia aihealueita:

  • Mikä on sielun unelma?
  • Miten uskomukset vaikuttavat ajatuksiin ja tunteisiin?
  • Mitä tunteesi haluavat kertoa?
  • Miten voit kertoa itsellesi erilaisen tarinan itsestäsi?
  • Mitä kehosi energia kertoo sinusta?
  • Miten kuulet intuitiosi äänen?
  • Miten luot unelmasi todellisiksi?

Kurssi on suljetussa verkkoympäristossä oleva audiokurssi. Kurssilla on yli seitsemän tuntia kuunneltavaa. Kaikki kurssin meditaatiot ovat ohjattuja mielikuvamatkoja. Rentoudut kuuntelemaan rauhoittavaa terapeutin ääntäni. Alitajuntasi työstää sinulle tärkeitä asioita. Sinussa alkaa tapahtua positiivista muutosta.

Kirjautuessasi kurssille pääset tutustumaan heti koko kurssin materiaaliin. Voit kuunnella äänitteitä silloin kun haluat. Voit tallentaa kaikki äänitteet omalle laitteellesi. Tehtäviä tällä kurssilla ei ole.

Pikkasen palautetta:

"Hei kiitos, ihan huikean mahtava kurssi. Sain niin ison möykyn itsestäni liikkeelle tämän kurssin aikana, etten uskonut sellaista olevankaan. Nyt on sellainen olo, että haluan aloittaa kurssin alusta ja kuulen ja löydän ehkä taas ihan eri asioita.”

"Kiitos❤️ Kiitos❤Kiitos❤Mervi kun olet nämä äänitteet ja juuri tämän kurssin luonut, suurella rakkauden voimalla joka puskee läpi kuin iso aalto vaikkakin lempeää energiaa itsensä kohtaamiseen🌹😍💞"

Kuka olen:

Olen Englannissa koulutettu hypnoterapeutti (Hypnotherapy Practitioner Diploma & NLP & EFT & Past Life Regression & Regression for Trauma Resolution). Olen kirjoittanut omasta henkisestä matkastani kirjan Höyhenet polullani.

 

Kurssin kertamaksu pankkitunnuksilla 89€