Mitä ovat chakrat? Nuo mystiset energiakeskukset, joita paljas silmä ei näe, mutta jotka kuitenkin ovat näkyvissä intuitiivisesti energiaa lukeville ihmisille kuten parantajille ja näkijöille.

Tällä yhdeksän viikkoa kestävällä chakrakurssilla avaan sinulle noiden mystisten henkikehon keskusten maailmaa. Kuljetan sinut kehosi 7 suurimman chakran läpi. Tutustut myös kahdeksanteen sieluntähtichakraasi kurssin viimeisessä osiossa.

Kurssin teemana on chakrojen energiaa tukkivien negatiivisten tunteiden, tunnelukkojen, tiedostaminen.

Tulet tietoiseksi siitä mitkä tunteet ja uskomukset tukkivat energiaasi. Puhdistat chakroissasi olevia energian kulkua estäviä tunnetaakkoja. Hiljennyt oman itsesi ääreen ja opettelet olemaan läsnä tässä hetkessä.

Meditaatioden ja harjoitusten kautta ohjaan sinut hellästi avaamaan ja tasapainottamaan kehosi chakraenergiaa. Mitään suorituspaineita ei ole. Voit tehdä harjoitukset silloin kun sinulle sopii. Kaikki äänitteet jäävät käytettäväksesi kurssin jälkeenkin.

Miksi chakratyö?

  • Opit maadoittumaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä (juurichakra).
  • Vahvistat elämästä nauttimisen energiaa (sakraalichakra).
  • Löydät oman voimasi keskuksen (solar plexus chakra).
  • Uskallat rakastaa (sydänchakra).
  • Puhut oman totuutesi ja ilmaiset luovuuttasi (kurkkuchakra).
  • Avaudut intuitiollesi (kolmas silmä chakra).
  • Laajennat tietoisuuttasi (kruunuchakra).
  • Otat yhteyden korkeimpaan minääsi (sieluntähtichakra)
  • Herkistyt vastaanottamaan korkeavärähteistä 5D energiaa

Kurssin koostumus:

Kurssin ensimmäisessä osiossa esittelen sinulle chakrat ja kerron miten niihin patoutuneet tunteet aiheuttavat epätasapainoa. Chakrameditaatiossa ohjaan sinut avaamaan ja sulkemaan chakrasi.

Seuraavien kahdeksan viikon ajan käymme joka viikko läpi yhden chakran alimmasta juurichakrasta ylimpään sieluntähtichakraan. Lähdet nyt tietoisesti avaamaan chakrojesi energiaa ja niissä mahdollisesti olevia tukoksia. Jokaisella viikolla hiljennyt itsesi ääreen kuuntelemalla puolituntia kestävän meditaationi. Lisäksi saat runsaasti harjoituksia, joita voit tehdä viikon aikana.

Voit aloittaa kurssin nyt HETI! Kirjautuessasi kurssille, saat Campwiren kurssialustalta sähköpostin, jossa on ohjeet siihen miten pääset kurssialustalle tutustumaan ensimmäisen viikon ohjelmaan.

Ilmoitukset seuraavien 8 viikon osioista tupsahtavat sähköpostiisi viikon välein.

Kirjautuminen kurssille on avoinna 15.10.2017 saakka.

Klikkaa alla oleva maksupainike auki, jos haluat maksaa pankkitunnuksilla yhdessä erässä:

Osta nyt 89,00€

Klikkaa alla oleva maksupainike auki, jos haluat maksaa kurssimaksun kortilla kahdessa erässä: