Luomme koko ajan elämää ajatuksillamme ja tunteillamme. Ajatukset ovat energiaa. Tunteet ovat energiaa. Energia toimii tiettyjen lakien mukaisesti. Energian laki sanoo, että energia vetää puoleensa aina samankaltaista energiaa.

Se mitä ajattelet ja tunnet, vetää silloin puoleensa sitä mitä ajattelet ja tunnet. Jos ajattelet ja tunnet negatiivisesti, saat lisää kaikkea sitä örkkimörkkiä, mitä et välttämättä halua. Vastaavasti, jos ajattelet ja tunnet positiivisesti, vedät omalla positiivisella energiallasi puoleesi kaikkea kivaa.   

Vanhojen piintyneiden ajatusmallien, uskomusten ja tunteiden romuttaminen vapauttaa ihmisen energian ja saa aikaan positiivista muutosta fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Ihmisestä tulee autenttinen ihminen. Hänestä tulee luovempi, rohkeampi, tuntevampi, intuitiivisempi, onnellisempi ihminen.

Hän uskaltaa unelmoida sielustaan käsin, koska häntä ei enää kahlitse opitut uskomukset ja menneisyyden tunnetaakat. Hän löytää oman autenttisen minänsä kaiken sen alta mitä hän uskotteli itselleen olevansa.

Tällä kurssilla en vain puhu sielun unelmista, energian voimasta, vääristyneistä uskomuksista ja tunteista, vaan puhun myös intuition voimasta. Ja lopuksi vedän kaiken kokoon, jotta sinulle avautuu mahdollisuus alkaa linjata omaa totuudellisesta olemistasi universaalin energian luomisvoiman kanssa.

Tällä matkalla omaan voimaan opit:

  1. Miksi kannattaa olla löytää oma totuudellinen minä ja unelmoida sielun unelmia.
  2. Miten voit muuttaa vanhat, vääristyneet uskomuksesi ja tunteesi, jotta et enää sabotoi niillä elämääsi.
  3. Kuinka ajatustesi ja tunteidesi energia vaikuttaa ympäristöösi. Miten voit luoda paremmin värähtelevää energiaa.
  4. Miksi kannattaa avautua tiedostamattoman mielesi valtavalle potentiaalille antamalla intuitiosi opastaa sinua.
  5. Kuinka unelmoimalla autenttisesti sielustasi käsin linjaat oman voimasi universaalin luomisvoiman kanssa.

Kurssini on viisi viikkoa kestävä Campwiren-kurssialustalla oleva verkkokurssi. Kirjautuessasi kurssille, saat Campwirelta vahvistuspostin, jossa on ohjeet siihen miten voit kirjautua kurssialustallesi. Pääset heti tutustumaan ensimmäiseen osioon. Loput neljä osiota aukeavat viikon välein. Jokaiseen osioon kuuluu yksi tai kaksi noin puolen tunnin mittaista johdantoa, jossa alustan viikon teeman. Lisäksi saat yksi tai kaksi ohjattua visualisointia kuunneltavaksesi. Tehtäviä tällä kurssilla ei ole.

Tervetuloa kurssilleni nyt avajaishintaan 89€ (norm. 147€).

Tarjous voimassa 24.6. 2018 asti.

Pankkitunnuksilla kertamaksulla 89€

Osta nyt 89€

Kortilla kahdessa erässä 44,50€