Matka omaan voimaan

Mitkä ovat ne Sinun alitajuiset negatiiviset uskomuksesi ja tunteesi , jotka estävät Sinua elämästä luovempaa, rikkaampaa ja onnellisempaa elämää?

Jos elämässäsi toistuvat samat epäonnistumisen teemat vaikka rahan tai rakkauden kohdalla, sinun on aika tiedostaa miten uskomuksesi blokkaavat elämääsi. Ovatko uskomukset edes omiasi vai toistatko esimerkiksi vanhemmiltasi opittuja malleja? Ja mistä tulevat negatiiviset tunteesi?  

Vanhojen piintyneiden uskomusten ja tunteiden tiedostaminen vapauttaa energiasi ja saa aikaan positiivista muutosta fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla.

Sinusta tulee autenttisempi ihminen.

Sinusta tulee luovempi, rohkeampi, tuntevampi, intuitiivisempi, onnellisempi ihminen.

Uskallat unelmoida sielustasi käsin, koska sinua ei enää kahlitse opitut uskomukset ja menneisyyden tunnetaakat. Löydät oman todellisen minäsi - sielusi - kaikkien niiden vääristyneiden uskomusten alta, jotka ovat pitäneet sinua kahleissaan.

Löydät piilevät voimavarasi. Voit vihdoinkin linjata salaisimmat unelmasi universaalin energian kanssa ja alat toteuttaa sielusi unelmaa. Luot tulevaisuuttaasi tässä hetkessä päästäen irti menneisyyden taakasta. Manifestoit itsellesi sen mitä haluat.

Sinussa on ihan mielettömästi potentiaalia lähteä luomaan oman näköistäsi, onnellista elämää, kun vapaudut toimimattomien ajatusmalliesi ja kipeiden tunteidesi kahleista.

Sielusi energia on puhtainta, kauneinta luomisvoimaa.

Mikä on Sinun sielusi unelma?

Kurssin anti Sinulle:

  1. Oman totuuden voima: Miksi pitää uskaltaa unelmoida sielun unelmia?
  2. Uskomusten ja tunteiden voima: Miten voit irtipäästää vanhoista, vääristyneistä uskomuksistasi ja tunteistasi ja luoda uusia, sinua auttavia uskomuksia? Miten affirmoit autenttisesti?
  3. Oman energian voima: Miten voit puhdistaa energiasi negatiivisuudesta?
  4. Oman intuition voima: Miten intuitiosi ohjaa sinua merkkien ja yhteensattumien kautta ?
  5. Oman luomisvoiman voima: Miten manifestoit autenttisesti linjaten itsesi universaalin luomisvoiman kanssa?

 

Tällä kurssilla puhun sielun unelmista, energian voimasta, vääristyneistä uskomuksista ja lukkiutuneista tunteista. Puhun myös intuition voimasta. Sinulle avautuu mahdollisuus alkaa linjata omaa totuudellisesta olemistasi - sieluasi - universaalin energian luomisvoiman kanssa ja alkaa luoda näköistäsi, totuudellista elämää.

KokoNainen - matka omaan voimaan - vie sinut oman itsesi lähteille. Kerron sinulle mitä voit tehdä oman muutoksesi ja voimasi eteen. Annan sinulle ajattelemisen aihetta ja runsaasti työkaluja. Meditaationi ovat hyvin symbolisia visualisointeja.  Rentoudut kuuntelemaan rauhoittavaa ääntäni. Alitajuntasi työstää sinulle tärkeitä asioita. Sinussa tapahtuu positiivista muutosta.

Joskus muuttumiseen ei tarvita kuin yksi oivaltamisen hetki, jolloin kaikki elämän palaset loksahtavat paikoilleen ja parantuminen voi alkaa.

KokoNainen on viisi viikkoa kestävä suljetussa verkkoympäristossä oleva valmennus. Kirjautuessasi kurssille pääset heti tutustumaan ensimmäiseen osioon. Loput neljä osiota aukeavat viikon välein.

Mitä saat:

  1. Saat joka viikko yhden (tai kaksi) 30-40 minuuttia kestävää äänitettä, jossa alustan viikon teeman. (7 äänitettä)
  2. Saat joka viikko rentouttavan visualisoinnin. (5 meditaatiota)
  3. Saat kaikki äänitteet omiksesi MP3 -tiedostoina. (7 tuntia kuunneltavaa) 
  4. Saat tukeni koko kurssin ajaksi.

Tule mukaan, jos olet kyllästynyt siihen miten ajattelet ja tunnet. Tule mukaan, jos ihan oikeasti haluat loytää sen kuka Sinä ihan oikeasti olet kaiken sen alla mitä olet aina uskonut olevasi.

Kertamaksu pankkitunnuksilla 129€